Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocicakn

Pomoc w studiach pedagogicznych

Polecane posty

Gość Kocicakn

Witam wszystkie tu zarejestrowane i obecne na forum panie. Moje pytanie jest jenak skierowane do tych pań które pomogą mi uzyskać opowiedź na moje pytanie. A otóż jeśli znajduje się tu nauczycielka kalsy od 1 - 3 postawowej lub jaka kolwiek pani która jest lub opiero kształci się w tym zawodzie. Mam zamiar iść na wybrany właśnie kierunek : nauczanie podstawowe dzieci w klasie od 1 -3. Dokładnie nie wiem czy właśnie tak to się profesjonalnie nazywa więc wybaczcie jesli palnełam tu gafe. Proszę o jaki kolwiek trop miejsowości z uczelniami. Ogólne informacje na temat studiów ( lata trwania studiów , czy jest ciężko, co i jak trzeba wiedzieć jak się jest początkującym, wszystko co wiecie i chcecie się ze mną podzielić to błagam piście.

Gość cornflower
www.uz.zgora.pl -->Uniwersytet Zielonogórski ja studiuję Opiekę i Profilaktykę Niedostosowania Społecznego, u nas nazywało to sie Zintegrowana Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna teraz nie jestem pewna,a le wejdź sobie na tą stronkę, rekrutację i sobie przeczytasz co cię interesuje :) są to studia 2 stopniowe czyli 3+2, najpierw licencjat potem mgr