Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danio

od kiedy Danonki??

Polecane posty

Gość Wikinida
niespełna roczek..

Gość mieta
tylko nie danonki - maja za duzo cukru i zeby sie dzieciom od tego psuja. byl kiedys taki artykul w przekroju... zreszta na kafe tez o tym bylo gosno swego czasu, ze to wiecej wyrzadza szkod niz dobrego

Gość Wikinida
no dokładnie...ale raz na czas lepsze to na deser niż ciastko albo inne cudo.

to co z tym wapniem i fosforem:( moja szwagierka juz mnie namawia,bo ona swojemu synkowi dawała jak miał 7 mies.Moja córka ma skończone pół roku i też uważam,że to za wcześnie....

Gość yyeehh
odradzam danonki!!!! dziewczyny nie krzywdzcie soich malutkich dzieci i nie trujcie tym swinstwem!!!! to juz lepiej jakies jogurty lokalnych producentow np. kurow itd. poczytajcie w internecie na temat produkcji firmy Danone to Wam sie odechce....

wlasnie tez spotkalam sie z opinią,że Danonki i Monte od 3 roku zycia

Witam Ja dawałam swojej corce danonki jak miala 5 miesiecy teraz ma 6 lat i wszystko jest ok

Gość 1029384756
moze ja sie nie znam ale czym sie różni zwykły od danona? myslicie ze inni producenci robia jogurciki z mniejszym dodatkiem swinstw? Nie liczyłabym na to specjalnie...

Około 10 - 11 m-ca dziecka jednak nie za wiele. Moja lekarka osobiście poleca bardziej jogurty naturalne niż Danonki - mają dużo cukru. Oczywiście od czasu do czasu nie zaszkodzi :)

Podawałam córce Danonki przez pół roku w okresie od 1 rok do 1,5 roku. Mój znajomy pracował w firmie Danone i opieprzył mnie za to!!!!! Sam ma córkę i w życiu nie podał jej żadnego produktu tej firmy.... róbcie co chcecie :) - ale dla mnie to o czymś świadczy. Teraz daję córce naturalne jaurty ( może zawierają mnóstwo syfu, ale przynajmniej nie cukier i nie zgniłe owoce ) Do takiego naturalnego wystarczy dodać odrobinę sezonowych owoców i sa świetne.

Ja od siódmego miesiąca. Jeżeli chcesz poznać schemat żywienia dzieci i najlepsze przepisy proponuję kupić super książkę. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Zachęcam do korzystania z porównywarki cenowej CoZaCena.