Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justine Bańka Chińska

Woda mineralna w sprayuP - doskonałe nawilżenie skóry

Polecane posty

Witajcie. Top ja wasza Bańka.. Polecam Wam serdecznie wodę mineralną w formnie psikacza..:P Kupiłam ostatnio w Rossmanie taką Aqua Vital spray i powiem szczeże moja cera jeszcze nigdy nie była tak jędra..i tryskająca zdrowiem.. Ona nawilża, tonizuje i odświeża.. Naprawdę polecam.. Całuski i Pozdrowienia. Wasza Bańka.

Ja ją kupiłam w promocji. zapłaciłam 9 złotych za 200 ml. Napiszę Ci koleżanko co na niej pisze.. to naturalna woda źródlana, czyta bilogicznie ... przywraca skórze witalność, elestyczność i młody wygląd. Mówi samo za siebie.. Ja piskam sie tak z 3 razy dziennie, na buziaku i szyjce.. aż miło się później dotknąć. taki człowiek gładki jak dupcia niemowlaczka. Pozdrawiam. Wasza Bańka.

Gość niebieskooookaa22
super, musze się przejśc do rossmana:P słyszałam, ze po "psiknięciu" za chwilkę trzeba zebrac nadmiar wody chusteczką, bo woda zaczyna parowac i dodatkowo wysusza buzię... ty też tak robisz?:)

Masz rację. A tonik należy wklepać, a nie zostawić do wchłonięcia, bo parujący, dodatkowo wysusza skórę :)

Gość niebieskooookaa22
jeżeli tak robisz, to pozwalam ci stosowac tą wodę;););) "usłyszałam" to o tym zbieraniu nadmiaru wody, oczywiście tutaj na kafe:P jednak jakies pozytywy stąd wynoszę:D

Gość niebieskooookaa22
p.s. a o toniku nie pomyślałam.... no patrz... masz rację:)

Gość Kalliinna
Taki sam efekt daje zwykła woda mineralna przelana do pojemnika po tonicku, najlepiej z atomizerem:P

Naturalne wody z tego co czytałam.. nie zawsze mają ph 5.5 a raczej z tego co mi wiadomo.. to prawie się to nie zdarza... a taka speclaistyczna woda ma właśnie taki odczyn. Pozdrawiam. wasza Bańka. ;):)