Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estetka_

Rzeczy, które chcielibyście w życiu zrobić...

Polecane posty

Gość Estetka_

W życiu ważne są chwile. Czas na nikogo nie czeka, dlatego trzeba łapać każdy moment. Każdy ma jakieś swoje plany, marzenia... ma też swoją małą listę rzeczy, które chciałby zrobić zanim nadejdzie jego czas. Jedni marzą o tym, aby pogodzić się z ojcem, inni myślą o czymś bardziej przyziemnym jak na przykład zobaczyć raz w życiu prawdziwe morze... Jaka jest wasza lista planów? Czy w ogole ją macie? Serdecznie zapraszam do dyskusji. PS Nienawidzę, gdy widzę komentarze typu: "chcesz, żebym Ci polizał...", zaproszeń na inne dyskusje, podszywania się pod autora i temu podobne. Dlatego pomyśl zanim napiszesz i daruj sobie wyżej wymienione. Pozdrawiam!

Gość pannawdowa
Chciałabym żeby moje siostrzenice miały własne mieszkania. w związku z tym proponuję im pomoc w kupnie. finansową. pod warunkiem, że będą te mieszkania ich wyłączną własnością, niezależnie od stanu cywilnego. Z doświadczenia wiem, jakie cyrki z podziałem majątku odbywają się w czasie rozstań. I nie chciałabym, aby z moich pieniędzy w jakimś momencie korzystał niewydarzony "zięć". a nawet jak wydarzony i wina byłaby po stronie siostrzenicy, to i tak bliższa koszula ciału. ale może warunki by się zmieniły