Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martadela

rozwolnienie /

Polecane posty

Jeżeli przyjmuję tabletki antykoncepcyjne yasmin i mam rozwolniene to czy powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie?

Gość hahahahahahhahahaha dobre

To takie bardzo śmieszne że człowiek sie pyta drugiego o rade? tymbardziej że słyszałam iz wymioty i biegunka moga pwodowac osłabienie:/

Gość babicum
ja bym kochała się w gumkach jeśli miałabym biegunkę. Nic się nie martw Martadelko :) hamstwo na tym forum jest wszechobecne, najlepiej je ignorować 🌻

Gość brylancikowa
jesli po polknieciu tabletki a przed uplywem 4 godz wystapia biegunka lub wymioty czyli wydalisz tabletke przed polknieciem - musisz zaraz po zaprzestaniu dolegliwosci wziac jeszcze jedna tabletke jesli jej nie wezmiesz - musisz zabezpieczac sie dodatkowo ale jesli wzielas tabletke np. wczoraj wieczorem a biegunke masz dzis w czasie dnia to nic nie musisz robic ( dodatkowo zabezpieczac tez nie) - bierzesz normalnie tabletke dzis wieczorem najwazniejszy jest ten czas zaraz po polknieciu tabletki - pierwsze 4 godz

Dziękuje bardzo za odpowiedzi :) Tzn u mnie nie wystepuje biegunka. raz dziennie sie wyprózniam i wtedy zauważam że to co wydalam jest raczej płynne...Nie mam tak, że co chwila musze biegać do ubikacji. Dziekuję :) uspokoiłam się :)

Gość babicum
:) :) :) 🌻 🌻 spoko spoko :) :)