Martadela 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 Jeżeli przyjmuję tabletki antykoncepcyjne yasmin i mam rozwolniene to czy powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahhahahaha dobre Napisano Czerwiec 25, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martadela 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 To takie bardzo śmieszne że człowiek sie pyta drugiego o rade? tymbardziej że słyszałam iz wymioty i biegunka moga pwodowac osłabienie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babicum Napisano Czerwiec 25, 2006 ja bym kochała się w gumkach jeśli miałabym biegunkę. Nic się nie martw Martadelko :) hamstwo na tym forum jest wszechobecne, najlepiej je ignorować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brylancikowa Napisano Czerwiec 25, 2006 jesli po polknieciu tabletki a przed uplywem 4 godz wystapia biegunka lub wymioty czyli wydalisz tabletke przed polknieciem - musisz zaraz po zaprzestaniu dolegliwosci wziac jeszcze jedna tabletke jesli jej nie wezmiesz - musisz zabezpieczac sie dodatkowo ale jesli wzielas tabletke np. wczoraj wieczorem a biegunke masz dzis w czasie dnia to nic nie musisz robic ( dodatkowo zabezpieczac tez nie) - bierzesz normalnie tabletke dzis wieczorem najwazniejszy jest ten czas zaraz po polknieciu tabletki - pierwsze 4 godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martadela 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 Dziękuje bardzo za odpowiedzi :) Tzn u mnie nie wystepuje biegunka. raz dziennie sie wyprózniam i wtedy zauważam że to co wydalam jest raczej płynne...Nie mam tak, że co chwila musze biegać do ubikacji. Dziekuję :) uspokoiłam się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babicum Napisano Czerwiec 25, 2006 :) :) :) spoko spoko :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach