Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaaaa

dlaczego faceci tak robia po rozstaniu ? ? ?

Polecane posty

Gość Magdaaaaa

wyjezdzaja na wakacje tam gdzie planowaliscie razem podroz poslubna w przyszlosci............kupuja sobie nowy samochod taki ktory razem zamierzaliscie kupic................dlaczego ? czy to jest zwiazane ze wspomnieniami (sentymenetm)........czy chca pokazac "zobacz jak byloby ci dobrze, mialabys to wszystko"............ Jak to jest? Wie ktos?

Gość kuzyn Marty
Czegoś tu nie rozumiem , czy jakiś facet proponował Tobie wspólny związek i nie chciałaś a teraz żałujesz ?

Gość Magdaaaaa
wrecz przeciwnie, rozstalam sie z nim, a on robi te wszytskie rzeczy ktore planowalismy wczesniej robic wspolnie.... wyjezdza na wakacje w to miejsce gdzie w przyszlosci chcielismy jechac w podroz poslubna, kupil sobie samochod taki ktory mnie sie bardzo podobal i mielismy zamiar razem go kupic... Chcialabym wiedziec dlaczego tak jest? Czy to sentyment czy robienie na zlosc.. czy jeszcze cos innego?

Gość boze no bo
a dlaczgeos ie rozstaliscie? kto zerwal?

Gość Magdaaaaa
ja zerwalam bo mnie zdradzil i mimo ze nadal chcial byc ze mna to nie przeprosil, wogole nie czul sie winny, a teraz robi te wszystkie w.w. rzeczy

moze tobie tylko sie wydawalo, ze planowaliscie \"wspolnie\" miejsce podrozy, samochod itd, a tak naprawde to byly jego pomysly, ktore sprytnie ci podsuwal. Teraz jak sie ciebie pozbyl, to wreszcie realizuje to, co i tak chcial miec. Przykre :(

Gość Mr. Nobody
Albo robi Ci po prostu na złość.

Gość kuzyn Marty
Napisałaś , że kupili sobie samochód , czyli ten który Ciebie zdradził z inną kobietą wyjeżdża na wakacje . Uważasz , że to nie jest przypadek , że oni jadą w miejsca , gdzie razem planowaliście pojechać ?

Gość o jak romantycznie
Autorka ma rację - mój facet kupił sobie knajpę tylko dlatego, że była ona marzeniem jego byłej - niezłe, co? :O

Gość Nie interesuj się nim ...
to podstawa. Jezeli ciebie zdradzil to wierz mi na pewno by robil to nadal, chyba nie chcesz być w takim związku, który ciebie wyniszcza i nie masz czego żałować, powodzenia i życzę szczęscia :-D

Gość Magdaaaaa
gdyby bylo tak, ze realizuje teraz swoije marzenia ktore i tak chcial zrealizowac to kupil by sobie samochod ten ktory jemu sie bardziej podobal, a on kupil ten ktory ja chcialam... dlatego nie wiem jak to rozumiec

Gość kuzyn Marty
Pomyśl sobie tak, że stało się i już nie wróci i nie ma co myśleć o przeszłości i zamartwiać się , wszystko przed Tobą :)

Gość oj dobra
nie pal głupa :O pytasz a chcesz usłyszeć ze nadal cię kocha i dlatego tak robi:D

A mi sie wydaje ze on to na zlosc robi.....skoro Ty zerwalas to chyba daje ci nauczke w stylu\"zobacz co stracilas...\" W moim przypadku podobnie....pojechal na weekend z inna,a mielismy razem tam jechac,juz bylo zarezerwowane.....poszedl na wesele z nia,a mielismy isc razem itp.....tylko u mnie jest na odwrot,to on mnie rzucil wlasnie dla tej innej....smutne to wszystko.... pozdrawiam

Gość Magdaaaaa
pytam bo potrzebuje obiektywnej oceny, swoja przeciez mam

Gość kuzyn Marty
Wątpię w to aby jakiś facet kupił auto specjalnie aby odegrać się na byłej dziewczynie . Dlaczego takie auto kupił ? Może uznał , że zakup takiego auta to jednak słuszna decyzja przy jego dochodach . Może jeszcze powiesz, że kolor auta wybrał według Twojego gustu ? A dokąd jadą tym autem , czy nad Bałtyk ? Jeżeli tak, to prawie co druga kobieta chce jechać nad morze. :)

Gość widać że
dziewcze az nozkami przebiera w oczekwianiu ze ktos jej napisze "on tak robi bo wciaz cie kocha":-D Nie sadze zeby akurat to byl powod. Kupil takie auto, bo po prostu mial na takieochote. wczesniej chcial inne ale z jakiegos powodu teraz bardziej podoba mu sie to. Albo moze to jego obecna chciala takie akurat auto. Albo akurat byla promocja i skorzystal z okazji.

Gość Magdaaaaa
mogl sobie kupic samochod jaki tylko chcial (chodzilo o to zebysmy mieli 2 samochody) a na wakacje jedzie w miejsce bardzo wyszukane i nawet nie wiem czy on z nia jest.

Gość pffff
Magda nie sluchaj tych ludzi ktorzy maja na tyle zamkniety umysł zeby przy wyborze samochodu kierowac sie tylko dochodami, ktore mysla ze kazdy ma takie niskie jak oni i wymarzone wakacje dla nich sa nad Baltykiem, Żałosne, czy Wy wypowiadacie się bo mieliście taki przyapdek, czy wydaje się wam że jesteście psychologiami? Litości

Gość Magdaaaaa
mial ktos podobny przypadek?

Gość Magdaaaaa
:(

Gość hmmmmmm_m
moze robi ci na zlosc