Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaaaaaaaaaa

Co na ŻYLAKI?

Polecane posty

Gość ulaaaaaaaaaa

co polecacie na żylaki? jakies tabletki.. cos by wzocnić naczynka krwionosne żyły. z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Gość zyłka
wzmacnia je masc z wyciagu kasztanowca

Gość Xiev Nanve Tutem
miód- sama próbowałam w dużych ilościach i niebieskie żyły zaraz poznikały, raczej unikać mleka, pić dużo płynów bo zagęszczają krew, nie palić papierosów bo jeden papieros zabija bardzo dużo witaminy C, witamina C (ja biorę Cerutin- bardzo pomaga na wzmocnienie naczyń krwionośnych i niebieskie żyły znikają powoli - chyba, ale napewno bardzo dobra rzecz, bo napewno zapobiega temu), maść z kasztanowca lepiej nie bo wątroba się zepsuje, jak się będzie wchłaniać w takich ilościach w jakich oni piszą, broń Boże nie zakładać nogi na nogę - okropna moda, kto ją wogóle wymyślił!!!!!!!!! I jeszcze jedno: żeby się wchłaniał konieczny dla orgaznizmu wapń, zawart na przykład w mleku, które powoduje żylaki, ograniczać słodycze. Jeżeli je ograniczymy to będzie nam się też lepiej myślało, bo wapń jest potrzebny dla dobrego funkcjonowania tarzczycy. Kiedyś zresztą w "Rowerze Błażeja", mówili nawet że słodycze jedzone zimą mogą spowodować depresję. I jeszcze jedno: żylaki się tworzą od toksyn z jelita grubego (bardzo wolno jeść i dobrze przeżuwać, bo zresztą grozi nam powolna śmierć). Dobry dla organizmu cholesterol osłania żyły przed toksynami z jelita grubego. Alkohol też szkodzi na niebieskie żyły.

Gość gość
a myslicie, ze te zabiegi www.krefft-laser.pl na zylaki moga byc drogie? Z checia bym poszla, bo znajoma wspominala, ze skuteczne

Gość gość
wedlug mnie najlepsz aopcja sa zabiegi laserowe i nie tylko dzieki ktorym mozna wyleczyc sie z nich alkowicie, osobiscie moge polecic gabinet www.krefft-laser.pl