Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbi

Plamienia miedzy okresem

Polecane posty

Gość bbi

hey mam pytanie wsytepuje u mnie plamienia miedzy okresami :( i nie wiem czego to moze byc objaw :( Moze tego ze jestem chora na tarczyce z tego co slyszlam przy tym wystepuja nieregularne miesiaczki :/

Gość hehe no racja
ja tez mam wlasnie takie plamienie. tyle ze u mnie to sie zdarza raz na rok. aha - i ja biore tabletki, a przy tym to dosyc normalne

Gość bbi
Tez jestes chora na tarczyce wiesz ja tez biore tabletki i to hormonalne to moze przez to tabletki skocze dopiero w pazdzierniku wtedy je odstawie i zobaczymy czy choroba wroci. jestem Mloda 20 lat wiec mysle ze moze od tych hormonalnych tabletek takie cos mam ? Jak myslisz? Moze nie isc z tym do lekarza i poczekac az w pazdzierniku odloze leki i zobaczyc czy dalej takie cos bede miec jak myslisz? Strasznie mnie te plamienia zloszcza :( nie dosc ze nie dawno okres skonczylam to teeraz znow plamienie :( Koszmar normalnie

Gość Zezii
To prawdopodobnie przez hormony ktore przyjmujesz wystepuja plamiania. Najlepiej oradz sie lekarza w tej sprawie.

Gość bbi
Boje sie bo to bedzie moja pierwsza wizyta :( co on mi bedzie robil :(

Gość Zezii
E, no bedzie ci badal, nie ma sie czego bac. Zapytaj jakas zaufana przyjaciolke o dobrego lekarza, takiego co to i zbada piersi i doradzi w antykoncepcji i w ogole. Warto takiego lekarza miec! :)