Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zajczyk

Kobiece nóżki

Polecane posty

Powitać:) Tytułem wstępu: Uwielbiam patrzeć i pieścić zadbane i ładne kobiece stópki i resztę nóżki, oczywiście z resztą ciałka włącznie:) Teraz mam raj na ziemi, bo większość płci pięknej chodzi w sandałkach, ale właśnie... kilka spraw: Wiele kobiet dba o stopy, ale zdarzają się niewiasty zupełnie bezkrytyczne wobec siebie: Brudne, polamane paznokcie, zrogowaciałe pięty, drastyczne ubytki w lakierze na palcach (a można przecież o to zadbać i choćby zmyć ten lakier) a przy tym wszystkim paradowanie w klapkach lub sandałach. A takie coś jak pumeks na prawde istnieje;) Druga sprawa: Zyje ponad 30 lat i cały czas zastanawia mnie pewna rzecz. Jak jest upał, bardzo często widzę młode kobiety (17-18 lat) w pełnych butach typu adidasy itp, albo o zgrozo w glanach. Wyjaśni mi to ktoś? Bo ja tego nie rozumiem. Pozdrawiam:) Zajczyk

Gość tym co dchodzą
w adidasach, glanach może jest zimno :P

Gość rudaaaaa
moze maja brzydkie stopy ? nie kazda jest z nich zadowolona :) glany to przesada,ale jezeli ktos lubi zapach po wyjeciu stopy to fajnie

Gość niechcemisiewymyslac
żeby potem ktoś nie brzęczał że mają brzydkie stopy... ja na przykład chętniej chodzę w zabudowanych butach bo nigdzie nie mogę dostać porządnego pumeksu (naprawde ostrego)

Gość a ja uwazam ze
takie buty mi nie pasuja i chodze w trampkach i innych zabudowanych butach zreszta w takich klapkach to niweygodnie kamyk moze wleciec albo co, piasek sie nasypie...

nie wiem jak mozna chodzic w glanach w lato:( przeciez to jest strasznie niezdrowe dla stopy!moze powodowac grzybice

Gość rudaaaaa
ja mieszkam w nowej dzielnicy i mam piaszczysta ulice (poki co ) i czesto zakladam adidasy na bosa stope, bo gdybym nalozyla sandaly/japonki musialym po miescie chodzic z czarnymi nogami :]

Gość StoLatCiekawości
Zabrzmiało to jak wyznanie i apel estety do wszystkich pań:)Uczynić świat piękniejszym...no i w pełni ztego skorzystać:)Genealogia miodu pszczół nie obchodzi tylko ich droga na szczyt...

StoLatCiekawości --> Wiesz, może i zabrzmiało jak deklaracja, ale nie jak wyznanie:p Nie mam silnej potrzeby wyznawania czegokolwiek via net;p \"Uczynić świat piękniejszym...\" A co w tym złego? \"Genealogia miodu pszczół \" - wyjaśnisz, bo jakoś nie bardzo rozumiem przekaz;)? Tak jestem estetą. Wyobraźcie sobie drogie panie, że bardzo wielu facetów kręcą kobiece stopy. Jak nie są zadbane, to.... sorki:/ Ostatnio jest ciepło, a w sandałach, bądź klapkach chodzą u mnie stare baby sprzedające na bazarku, a ładne młode kobiety zasuwają w adidasach, kisząc sobie kopytka;) Ja siętak nie bawię;) Ave:) Zajczyk

Gość lollllllllll
lecz sie koles zamiast zakładac głupie tematy mam bardzo ładne stopy a nosze glany kiedy mam ochote bo lubie i są wygodne a jesli chcesz poogladac kobiece stopy to kup sobie pismo dla fetyszów nie ma nic za darmo :P nara

Gość Piekna Nieznajoma
Ja natomiast mam delikatne paluszki.

Gość pieprzysz waćpan
...się sam. Możliwe, że twoje koleżanki nie myją odnóży, i dlatego nogi w glanach im śmierdzą. Moje nie śmierdzą. Twoje śmierdzą. :classic_cool:

Gość no wlasnie
Az czujesz kolo siebie ?

Powitać. Do: \'lollllllllll \' --> Nie muszę się z niczego leczyć, o tym Cię zapewniam. Nie oceniam Cię, ale pewnie latek masz niewiele. Ja zapieprzalem w glanach pół życia i znosilem kilka par Martensów, więc na temat glanów mnie nie ucz. Pism dla fetyszystów nie potrzebuję, bo po pierwsze to nie jest fetyszem, a po drugie jest wiele Kobiet, które uwielbiają pieszczenie ich stópek i całego ciała, włączając w to oral, przed samym stosunkiem. Trzeba troszke pożyć, żeby zalecać komuś leczenie w temacie seksu i czytanie pisemek. Ja tobie zalecam dorośnięcie, a potem wypowiadanie się na tematy glanów, pieszczot, etc. Sorry, ale żem się lekko wkurwił słysząc takie pierdolenie. Do \' pieprzysz waćpan ...się sam.\' --> Jeżeli lubisz to robić sam/ sama, to współczuję. Moje nogi nie śmierdzą, ale po upalnym dniu, wolałbym nie być w waszej okolicy, jak będziecie zdejmować glany z przepoconych i odparzonych nóg. P.S. Uwielbiam glany, zwlaszcza Martensy i nosze je wtedy kiedy jest na nie pora, a nie kurwa cały rok w 30sto stopniowym upale!!! Sandały też mnie nie gryzą w zestawieniu z bojówkami. Mam dziary i długie pióra. I co zatkało? Uparte łażenie w glanach w taką pogodę to czysty idiotyzm i gówniarzerka. Od tyle. Amen. Zajczyk.

ja uwielbiam jak moj facet caluje i piesci moje stopki :) a z tymi glanami i adaskami to Ci nie pomoge. moze to taka moda :O

Gość gość
Ja mam strasznie dlugi palec, ale nosze japonki, bo mi gorrraco w stopy zwyczajnie w innych butach. Prawde mowiac nie zauwazylam, zeby duzo kobiet mialo zaniedbane stopy. Raczej wiekossc ma ladnie przyciete i pomalowane paznokcie, a piety jak piety, czassami faktycznie ciezko jest dostac az tak ostry pumeks:D

Gość gość
W gwoli wyjasnienia, mam bardzo dlugi drugi palec u obu stop, takie male dziwactwo moje:):) Mimo wszystko, nie mam zamiaru w takie upaly zakrywac noszac zabudowane buty.

Gość gość
No drugi, drugi, zaraz za paluchem. Podobno jest przesad, ze jak kobita ma taki dlugi paluch, to na bank bedzie wdowa:):) Pozyjemy, zobaczymy, czy ludowe przesady maja sie w jakis sposob do rzeczywistosci:)

hehe z przesadami jest roznie a co to bycia wdowo to jak bedziesz miala meza i kipnie w wieku 80 lat to napewno nia zastaniesz :) mozesz jeszcze obalic mity i zostac stara panna :D do wyboru do koloru :D

Strzała:) To tak dla rozluźnienia atmosfery będzie z innej beczki;) Wiecie, że: - człowiek nie jest w stanie polizać się po własnym łokciu, - długość stopy jest równa odległości między zgięciem w łokciu, a stawem nadgarstka, - Kobiety zazwyczaj mają dłuższy palec wskazujący niż serdeczny, w przeciwieństwie do mężczyzn:)? Pozdrawiam :) Zajczyk:)

Gość Kanabis
ohhhhhhh jakie kobiece nóżki są piękne

Podszyję się sam pod siebie, bo mam głupawkę, a może i natchnę podszywacza etatowego;) Codziennie poleruję swoje zrogowaciałe pięty, sprowadzoną z Nebraski maszyną szlifierską, opłakując przy tym stan lasów deszczowych Amazonii i zagryzając zęby łącząc się w bólu i udręce pana Mieczysława mieszkającego piętro niżej i wsłuchując się w rytmiczny dźwięk uderzania o jego wannę, gdy \'ciepie siobie kapucina\' jak to ujął znajomy lekarz próbujący uleczyć jego przypadłość związaną ze stałą obecnością siniaków na łokciach. ;p Ide spać, bp już głupoty pierdziele;) Pozdrówka:) Zajczyk.

Gość w kazdej postaci
ciekawa jestem jakie stopy maja faceci skoro chadzaja czesto,gesto w zabudowanych butach,ci chadzajcy w sandałkach badz klapkach to dopiero maja niezadbane,wrecz odrazajace stopy w wiekszosci przypadkow,a o paznokciach lepiej nie wspominac,fuujj,wiec to zalzy od czlowieka,a nie płci higiena obowiazuje obie płcie,czyz nie?:P dodam,ze panowie poza tym znacza teren "zapachem" swych stop :o

Do: \'w kazdej postaci \'--> Masz bardzo dużo racji. Wiesz, mi nie chodzi o to pielegnowanie stop i \"świecenie\" nimi na lewo i prawo, aby sie komuś podobać na siłę, ale o zwykły samokrytycyzm i nie wyłażenie w klapkach w stanie stóp, które są gotowe na przejście po rozżarzonych węglach, przy jednoczesnym ziewaniu z nudów ich posiadacza;) W tym wątku piętnuję kobiety z paskudnymi stopami, które namiętnie objawiają nam swoje wątpliwe uroki i kobiety, które w upał chodzą w zakrytych butach. Amen. Zajczyk:)

Gość a ja mam bardzo ładne stopy
mają idealny kształt, są ładne, mój chłopak je uwielbia, ale jak jest gorąco, to nie chodzę w sandałach, bo po 20 minutach w upale spływa mi cała krew, a stopy robią się różowo-czerwone:o Mam wadę serca i w upały odpadam:o