Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala19

kurcze nie ma okresu,nie wiem co robic,biore anty zawsze juz byl

Polecane posty

jw nie wiem co robic zawsze dostawalam tak o 15 biore tabletki nie wymiotywalam nie mialam biegunek ale on nigdy sie nie spoznial nie wiem co robic.... ;-(

Gość poradaaaa
spokojne jezeli bierzesz pigulki to nie ma obaw prawie kazda moze miec2miesieczna przerwe albo tez zmiana temp. stres itp.glowa do gory!

serio kurde tak sie boje ;/ bo wiadomo ze takie wpadki sie zdarzaja ;/

cholernie sie stresuje ciagle go nie ma i sie nie zapowiada... ;/

Gość ktoska
No nie panikuj... dwie godziny spoźnienia nic nie znaczą. Poza tym im dłuzej sie bierze tabletki to okres sie przesuwa i później przychodzi. Spokojnie

Gość Kruszynkaa
Wpadki przy hormonach zadarzaja sieniezwykle rzadko i wlasciwie wynikaja z nieprawidlowego stosowania pigulek lub plasterkow. Wiec nie martw sie, wszysto bedzie dobrze. :)

Gość nie kuamam miałas okres zawsze
o 15 teraz sie spóźnia i przez to sie boisz ? za spóznia sie 2 godziny ?

Gość moderratorrr
Zapraszamy zatem na zmianę topiku, zapraszamy na topiki :"Ciąża, dzieci, macierzynstwo"

dzieki wielkie no tak martwie sie bo nigdy takich probklemow nie bylo i tu nagle ;(

Gość ty tak na serio
? panikujesz bo okres ci sie spóźnia 2 godziny ??

kuuurde noo na serio ;( bo zawsze wydawalo mi sie ze przy tabsach jest regularnie no i zawsze tak mialam ;/

no nie umiem miejsa sobie znalezc czy przy braniu tabletek to jest mozliwe?

dziewczyny odpowiedzcie mi szczerze zy to jest mozliwe? i dlaczego nie ma tego cholernego okresu!

Gość ja pierdziele ale z ciebie
panikara :O az współczuje ludziom, z którymi jestes najblizej :O mnie sie okres opuźnił przy tabletkach 1 dzień (2 lata tabletek) tak sobie i nawet w połowie w taką histerię nie wpadłam jak ty :O ba, nawet panika sie nie zaczłea :O moze cos z tym zrbiosz ? zaczniesz sie leczyc albo co ? to chyba jest upierdliwe, a z pewnoscia dla innych :O

Gość do ja pierdziele ale z ciebie
daj dziewczynie kurwa spokoj co ja to obchodzi ze ty nie panikowalas, ale ona sie denerwuje i juz!! i kazdy ma inny organizm, a zeby was uswiadomic to wpadki przy tabsach sie zdarzaja nawet przy regularnym braniu, znam przyklady i co???zaraz musisz wyzywac???? ja pierdziele ale z ciebie wredne babsko!

Gość Aga 33
Do Lali.Jezeli moge Ci cos doradzic to zrob sobie test ciazowy . Organizm kobiety jest taka machina ,ze czasami mozemy same spowodowac ,ze nie mamy miesiaczki .Ujemny wynik testu najlepiej Cie uspokoji.Moze masz jakies zaburzenia,jakis stan zapalny.Glowa do gory.Idz do apteki i do godziny na pewno sie uspokoisz .

Gość ja tam nie wiem
I co dostałas ten okres?

Gość yennefer22
hej lala19 nie martw sie napewno dostaniesz.Okres moze sie opozniac z roznych powodow np.stres,nawet takie upaly moga na to wplynac,zmiana klimatu naprawde rozne sa powody i nie wierze ze jestes w ciazy.Ja prawie 3 lata biore tabletki i czesto mi sie zdarzaly nawet 2 dniowe opoznienia.Trzymaj sie i powodzenia

hej dzieki ja juz nie wiem ale brzuch mnie boli dosc mocno i strasznie sie poce ;/ jak dostrane napisze papa

Gość Lenka99
jestem w tej samej sytuacji co ty, biore tabsy, miałam dostać okres rano, zawsze był jak w zegareczku wtorek ok. 9.00, a jak na razie to nic;/ zero, ale strasznie mnie brzuch boli, wiec mysle ze to przez tą upalną pogode i nie stresuje sie za bardzo bo to jeszcze bardziej moze go opóźnić to bie radze też sie wyluzować :) bedzie ok. Trzymaj się !

Gość a ja mam takie pytanie
Lala, daj spokój, ja biorę tabsy od 6 lat, i raz dostaję drugiego dnia po odstawieniu, raz trzeciego, a kilka razy w ogóle nie dostałam i wszystko jest O.K. Jak nie dostaniesz drugi raz z rzędu, to się zacznij martwić, a nie tak na zapas. A jak koniecznie musisz, to zrób test, chociaż moim zdaniem nie ma sensu .

Gość własnie sie szykuje
lala i co? Okres dostałas?

Gość blizzar
Ja tez nie dostałam, ale znam tą panikę. Uspokoiłam sie dopiero jak dostałam normalny okres za 28 dni, ale przez ten czas nie brałam tabsów, bo tak zalecił lekarz. Tak się zdarza, błona sluzowa jest przy długotrwałym braniu tabletek tak cienka, że krwawienie nie ma z czego sie pojawić. Minęło pół roku a ja znowu nie dostałam okresu, tym razem jednak nie robie przerwy i zaczynam opakowanie po 7-dniowej przerwie.