Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbcccdddeee

UWIERZYCIE w to? przysiegam, to prawda...

Polecane posty

Gość aaabbbcccdddeee

kocham Go nieprzerwanie od 1,5 roku.... mimo ze ostatni raz widzialam Go pol roku temu, nadal kocham tak samo mocno, sek w tym, ze nie jestesmy razem i watpie, ze bedziemy:( co mam robic?

Gość pewnie ze wierze
wierze... ja kocham go od 3 lat i nie potrafie ulozyc sobie zycia ... a nie widzilam go 7 miesiecy

Gość mucha na polu
obawiam sie ze wy kochacie nie czlowieka aleswoje wyobrazenie o nim, idealizacje

Gość hyymmmm
ja swojego nie widzialam 11 miesiecy i kocham go bardziej niz w czasie kiedy bylismy razem. Samotnosc daje jednak do myslenia :(

Gość asaa
do aaabbbcccdddee: a dlaczego juz nie jestescie razem???

Gość aaabbbcccdddeee
asaa---> dobre pytanie, nie wiem tego, nigdy mi nie powiedzial prawdy, wiem ze to nie przez kobiete, bo jest sam, utrzymuje ze mna kontakt, nie pozwala o sobie zapomniec, pisze, ze nadal kocha, jest dziwny, dziwnie sie zachowuje...

Gość asaa
no to jak pisze ze kocha to czemu nie jestescie razem?przeciez tez go kochasz/Meczycie sie/Jedno kocha drugiego a nie moga byc razem:( smutne

Gość aaabbbcccdddeee
wiesz ile sie nad tym naglowilam, non stop mysle o Nim... teraz on jest za granica, wyjechal do pracy, nie wiem kiedy wroci i czy wroci kiedykolwiek? :(

Gość asaa
sama niepewnosc/nie wiesz kiedy wroci i czy wogole/Moze Ty zrob jakis krok?

Gość aaabbbcccdddeee
raczej nie moge za wiel zrobic... kiedys, ok misiac temu napisal mi ze do mnie wroci, ze chce byc ze mna, ale wiesz jak to jest, pozna inny swiat, moze kobiete, zasmakuje innego zycia, znajdzie dobrze platna prace i zapomni o powrocie... napisalam mu smsa o tym co czuje, odpisal dopiero na drugi dzien na gg, ale tylko ze sie ucieszyl... i chyba mnie oklamal, bo powiedzial, ze nie mogl mi smsem odpisac bo nie ma roamingu, a przecieez jesli ma na karte to nie trzeba go aktywowac:O czyzby mu kasy bylo szkoda?

Gość aaabbbcccdddeee
...//...//...//--> 12lat? jejku toz to szmat czasu:o jak Ci sie w koncu udalo zapomniec? ile wtedy mialas lat?

Gość boze no bo
no i dlatego go kochasz bo go nie widzisz, jak bys z nim byla to by ci szybciej przeszlo, chyba ze to twoja prawdziwa milosc ale szczerze watpie

Gość alte Hex
mucho na polu, święta racja!!