Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Rybka

Dlaczego szczupli uwazaja sie za lepszych od grubych ?

Polecane posty

Gość szczupła
Angelwitch jestem szczupła ale znam grube osoby i wierz mi ,że ciężko powiedzieć sobie ,że schudnę,tym bardziej,że większość grubych je z powodu stresu.Łatwo też schudnąć ale trudniej utrzymać wagę.To prawdziwy horror,walka psychiczna i jest to trudne,nie wystarczy sobie powiedzieć i już.

Gość expert od Kobiet
grube kobiety wygladaja wstretnie chocby byly nie wiem jak prawie madre jak faceci.

Gość może jeżeli ktoś pracuje
może i mają lepiej faceci.... ale i tak.... żyją 10 lat krócej od kobiet ;)

Gość szczupła
Gerda przyznajemy ci rację.

Gość expert od Kobiet
i ktore to kobiety w wiekszosci naleza do tych feministek? grube i brzydkie a wiec nie pieszczone to i nienawidzace mezczyzn. nie dziwota , ze Senyszyn facetow nienawidzi...

Szczupła ja też należałam do grubszych. Może nie byłąm otyła ale grubsza spokojnie. I wiesz co? Wystarczy sobie powiedzieć, że DOŚĆ. Skoro ja potrafiłam i milion innych osób(patrz dział DIETA) to niby czemu komuś innemu miałoby się nie udać?

Gość t y k a
Angelwitch ---- bo nie wszyscy są grubi z przeżarcia

Gość kikko
mam szczęście być szczupłą bęz względu na to ile się najem... bo nie potrafię w siebie wtłoczyć ponad 2000 kalorii na dobę a to dlatego, że szybko czuje się syta .. po ukończeniu studiów w te wakacje jestem chuda .. za to nieźle się prezentuję w mini:P nic nie mam do grubasów, nie uważam się za lepszą. Zauważcie, że od wiecznego odchudzania się chudnie również nasz mózg, więc kto jest tak naprawdę lepszy???

Gość expert od Kobiet
faceci po antropometrach twarzy i dloni juz powinni przed slubem widziec co biora za zone bo za lat 10 ta laska zrobi sie wielka szafa z dups...kiem jak waltornia i bedzie skrzeczec , ze niedopieszczona.

Gość szczupła
Angelwitch nie można wszystkich przyrównywać do siebie.Ludzie są różni,róznie reagują,rózny tryb życie prowadzą i mają rózne organizmy.Zbyt szybko oceniasz ludzi.

Nie. Bo jesli ktos zaklada,ze nie sprobuje bo i tak mu sie nie uda to sory. Od sprobowania nikt nie umarl:o A od braku podjecia jakichkolwiek prob i dalszego tycia, owszem:o

Gość lemonkowa
tak? a ja sie odchudzam 5lat już , i co? nadal jestem gruba mam 10kg nadwagi bo od głupich komentarzy nabawiłam się kompleksów i zaczełam wpieprzać co się da. a jak ktoś na mnie spojrzy to powie,że jestem leniwa , bo nie interesuje mnie mój wygląd buahahah dobre sobie zapytajcie kolezanki moje ile one czasu spedzaja na rozmyslanie o swoim wygladzie a ile ja i sie okaze, ze ja cały czas sie staram, ale nie daje rady niskasamoocene zagłuszam jedzeniem, bo inaczej nie daje rady tłusta swinia ktora chce byc szczupła i robi cos w tym kierunku

Gość szczupła
Angelwitch ale ci ludzie próbują.To nie tak.Zbyt wszystko upraszczasz i zbyt pochopne opinie wydajesz.Rozumiem,że niektórzy się zaniedbują z głupoty ale większość chce i próbuje.W tym wszystkim najważniejsza jest psychika i ludzie jacy otaczają a z tym jest róznie.

Szczupla w porzadku, zgadzam sie z tym co teraz napisalas. Ale jeszcze raz mnie ocenisz(bo zrobilas to juz pare razy piszac, co robie i jaka jestem, bo ty to wiesz znajac mnie 2 minuty) to sie pogniewamy.

Gość chlop ze skupu zywca
jak bem mnial takom kobiete grube tluste jak wieprz a widzialem takie na skupie to bym takom na ognisko powalil aby sie tluszcz wytopil. i by bylo po bolu.

znam osóby,które dbają o siebie starją sie schudnąć i to im nie wchodzi,nie sadze ze nalezy je przez to skreślać!

Gość t y k a
Angelwitch ---- nie szczekam pies nie jestem piszesz - "Skoro ja potrafiłam i milion innych osób(patrz dział DIETA) to niby czemu komuś innemu miałoby się nie udać?" wiele osób próbuje i pomimo wyżeczeń niewielkie efekty osiąga. Znam kilka grubych osób są wspaniałymi ludźmi :)

Nigdy w zyciu nie powiedzialam, ze ktos gruby nie moze byc wspanialym czlowiekiem.. Dopisuj sobie ideologie do moich wypowiedzi dalej:o

Gość rumiany Boluś
a moze skierowania do sanatoriow w Etiopii.

Gość szczupła
Angelwitch przepraszam ale wypadłaś okropnie z tym,ze ludzie grubi są głupi,to nietaktowne i ubliżające tym ludziom.

Nie powiedzialam, ze sa glupi. Mozesz skonczyc wciskac mi,ze napisalam cos czego nie napisalam?:o Napisalam, ze sa troszke nierozgarnieci JESLI NIC ZE SOBA NIE ROBIA I NIE CHCA ROBIC ze wzgledu na chocby pogarszajacy sie stan zdrowia! Nie mowie o wszystkich grubych, ani nie mowie,ze sa grubi! Non stop nadinterpretujesz!:o

Gość t y k a
Angelwitch --- nie dopisuję ideologii do twoich wpisów i do żadnych innych :) Ostatnie zdanie w poprzedniej wypowiedzi nie było skierowane tylko do Ciebie.