Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donata22

Prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość Donata22

Mój problem polega na tym iz po stosunku leci mi krew. Dodam ze nie był to mój pierwszy raz dlatego bardzo mnie to zdziwiło.Współzycie rozpoczełam niedawno jednak od pewnego czasu nie krwawiłam juz. Nie wiem czy powinnam isc z tym do lekarza czy jest to normalne czy oznacza to jakas chorobe. Proszę bardzo o odpowiedz bo bardzo mnie to martwi

Gość brylancikowa
skoro juz nie krwawisz to nie ma problemu - chyba ze niejasno napisalas a na poczatku moze tak byc ze przez pierwsze pare razy sie krwawi

Gość a moze nadzerka

Gość ja za
nie wiem ale mysle ze powinnas skontaktowc sie z lekarzem dziewica mozna byc nawt majac dzieci ktore sie rodzilo cesarka blona dziewiczna jest tak elastyczna ze niezawsze ja sie przebije za pierwszym razem i stad moga byc te krwawienia ale nejlepiej jakbys poszla do lekarza i nielekcewarzyla tych krwawien ale ja mysle ze poprostu masz cholernie elastyczna blonke:))

Gość Donata22
własnie ze za pierwszym razem krwawiłam potem przez pare kolejnych stosunków nie było krwi a teraz znowu zaczełam krwawic. Nadzerki nie mam bo byłam ostanio u ginekologa wiec musi to byc cos innego . Strasznie sie boje ze to cos powaznego

Gość Donata22
ja za => i co uwazasz ze nigy nie pozbede sie tej błony i dopóki nie urodze dziecka to bede krwawic

Gość brylancikowa
spokojnie - ale faktycznie to wymaga konsultacji

Gość ja za
po co sie denerwowac na zapas i stresowac a jak potem wyjdzie ze niebylo warto Nie uwazam ze dopoki nie urodzisz dziecka to bedziesz miala blonke takie sytuacje zdarzaja sie raz na milion ale zanim zostanie przebita to moze minac czasu jezeli po pierrwszym razie mialas krwawienie a potem nie potem znow sie pojawilo to mozliwe ze poprostu podcz\as jwczesniejszych stosunkow nie zostala na tyle uszkodzona zeby powstalo krwawienie a teraz tak. Ale idz do lekaza i nie denerwuj sie po co wyrywac se wlosy z glowy, a co bedziesz wyrywac jak okarze sie cos powaznego, ale watpieee idz spokojna do lekarza on zrobi ci badania i okaze sie co sie staloo i daj znac potem tylko pozdrawiam i trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrzeee

Gość Donata22
Ja za=> dziekuje Ci za odpowiedz i pocieszenie