Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam pseudo

Czuję do siebie obrzydzenie

Polecane posty

to uczucie towarzyszy mi od zawsze....teraz mam 23 lata i nie umiem sobie z tym poradzić. Czasami mam takie chwile kiedy czuje sie lepiej, czuje sie nawet ładna, ale to tylko czasami:( czuje sie brudna.....może to wynik tego ze kiedys bardzo przezyłam wyzwiska rówieśników i bliskich mi ludzi, jestem piegowata mam jasną cere, nawet bardzo jasną, kiedys miałam rude włosy...kiedys bo teraz je obcinam i bardzo pociemniały, nigdy nie byłam chudzielcem, teraz jak to sie mówi mam kobiece kształty....czuje sie zle we własnej skórze:( wybaczcie tak chciałam tylko sie wypisac:(

Gość psycholog się kłania

Gość glowa do gory
bylabys idealem dla mojego faceta jemu zawsze podobaly sie kragle panie do tego blade i rude :)...zawsze mi zabrania odchudzania i opalania sie hehe a ja i tak robie co chce:P

nie wierze ze moge sie komus podobac:( mimo ze czasem jakis facet na mnie spojzy i zaczepi....zazwyczaj podobam sie facetom takim po 30 koło 40:( nie jestem gruba ale tez nie chudzielec......poprostu dostałam od ludzi za to ze jestem i juz nie chce byc.......

Gość stokrotka100
Hej, przestań gadać głupoty:) rozumiem, że zle sie ze soba czujesz, bo kiedys tez tak mialam...ale to nie powód, żeby mowic, ze nie chcesz juz zyc. Ja tez jestem troszke okraglutka, mialam z tego powodu straszne kompleksy, zreszta nadal sa chwile, ze nie czuje sie z tym super komfortowo, ale polubilam siebie taką jaka jestem. Przynajmniej wygladam jak kobieta, mam normalne piersi i pupę, a nie same kości i deski jak chudzielce:) A co najlpesze, moje poczucie wlasnej wartosci zbudowal w duzej mierze wlasnie 30paroletni facet:) A piegi- wiesz ilu facetow uwaza, ze są urocze??!! Przestan sie zamartwiac i sprobuj usmiechnac sie do siebie w lustrze:)

Gość Klika
Jesteś zdrowa? Masz dwie nogi i ręcę? To głowa do góry! A tak w ogóle to rude dziewczyny i kobiety są niezłe ;-)