Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iva3222

czy znacie jakies inne forum ginekologiczne oprocz tego???

Polecane posty

Gość iva3222

jesli tak prosze o linki

wszedzie sie trzeba rejestrowac i nigdzie nie odpowiadaja :( a ja tez mam problem, a nie chce mi sie zakladac tu nowego topicu bo zaraz posypia sie bluzgi :O

Gość jeekinqe
na www.gazeta.pl, tam poszukaj, jest fajne

Gość yen22
www.starania.pl możesz napisać od razu na adres prywatny ewaaanalityk@autograf.pl ona nawet na najgłupsze pytania odpowiada ciwerpliwie

Gość Mortadella
www.forumginekologiczne.pl polecam jest super

Gość Martusia_1993_15
Witam Serdecznie wszystkich czyletników forum . Mam pytanie. Wczoraj ja i mój chłopak uprawialiśmy seks. Nie używam tabletek antykoncepcyjnych. Stosujemy prezerwatywy. Pod koniec stosuku... tzn. w momencie kiedy mój chłopak czuł że już dochodzi.. wyszedł ze Mnie.. zrobił to dość gwałtownie (szybko) kiedy to robił, prezerwatywa zsunęła się i została we Mnie. Nie poczułam. Zorientowałam się kiedy poszłam do toalety. Mój chłopak mówi, że nie miał wytrysku na Mnie (do Mnie) . Zauważyłam spermę na pościeli. Ale strasznie się przestraszyłam, że coś jest nie tak. Czy jeżeli prezerwatywa została we Mnie (wyjęłam ją) to jest możliwość, że zajdę w ciążę? Chłopak miał wytrysk na pościel, ale czy jest możliwe że coś było już w prezerwatywie.. ? On mówi że nie, ale ja się okopmnie boję. Nie mogę zajść w ciąże ; ( ;( ;( .. pomocy.

Gość Martusia_1993_15
Ma ktoś może adres e-mail jakiegoś ginekologa.. ? ; (

Gość jajcarz_vel_jajec
Co się dzieje z mioim jądrem? Wchodzi w podbrzusze. To niekomfortowa sytuacja dla mnie (najczęsciej ma miejsce nad jeziorem gdy pływam w zimnej wodzie). To już z 15 lat mam około ten problem (jeszcze za czasów "lajkrów" i pływania/kąpania się gdzie popadnie. Czy mogło by jądro nie wyjść z tego podbrzusza i powstać jego zanik? Jak to leczyć? Operacyjnie czy tabletkowo, a może to normalne? Kumpli nie pytałem czy też im się jąderko albo obydwa tak chowają. Czy może prowadzić do do bezpłodności? Czy to patologia jka jest? Szczególnie jak na suchara skaczę to odrazu wychodze z wody, bo boje się, ze jądro głębiej wejdzie i nie wróci. A nastawiać go i grzebać w gaciach już mi na plażach w tym wieku nie przystoi . . . POMOCY!

Gość do jajcarza
tak, to sie leczy... Jezeli jadro nie wraca na swoja "pozycje", powinienes pojsc do lekarza. U kuzyna byl nawet potrzebny zabieg. Zwroc sie o pomoc do ojca. Powinien facet faceta zrozumiec ;)

Gość mardaewnidcv
www.forumginekologiczne.pl jest tu konkurs, w którym można wygrać pieniążki, czy też jakieś gadżety np. książki, kubki Polecam

Gość AKAN
Witam. zaczne od pocztku. z dnia 31.12.12 na dzien 01.01.13 zapomniałam tabletki diane 35. Obudziłam sie z samego rana i od razu wziełam pominieta tabletke o godzinie 9 rano. Dnia 30.12 wziełam tabletke o godzinie 2 w nocy w noc kiedy nie brałam tabletki nie kochałam sie ze swoim facetem. Kochalismy sie dopiero gdy wzieelam 1.01.13 wieczorem nastepna tabletke. w tym dniu z rana tez brałam pominieta. Teraz mam pytanie. Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze ??? Bardzo sie martwie poniewaz jednak w sylwester troche alkoholu wypilam i nie wiem czy antykoncepcja nie zmalala i rowniez tez przez pominiecie tabletki. Od ostatniej tabletki naliczylam 8 godzin spoznienia w braniu jej. Zamiast po 24 h wziac , wzielam po 32 h. Bardzo prosze o odpowiedz.