Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egon z NRD

Prostactwo na forum mnie rozkłada na łopatki.

Polecane posty

Zasrańcu to ma być na neutralnym terenie.Do Zabrza czasem zaglądam więc może być.A twoja pewność siebie powala mnie na nogi chłystku.Lubię walczyć ale nigdy nie jestem pewny swego gdy przeciwnik nie przegra,Jesteś zapryszczonym ptysiem, który umie tylko szczekać.Ja jestem gotów na wyjazd.

spam 1 jeżeli to ty pizdeczko jesteś Egon - moj pies tak sie wabi to bardzo chętnie 80 kilogramowy piwoszu.Roztłukę trochę sadła na bebzonie i będziesz więcej browców mieścił jednorazowo.

Gość takajedna2525
egon za koko ty sie masz??? spierdalaj stad zlamasie kurwo jedna zajebana

Gość to z jego profilu
Kilka słów o sobie: 188cm/80+kilo karzełek i chudziaczek

eeeeeeeeeegonnnn juz jednego takiego cfaniaka zalatwilam to i ciebie zalatwie

Warsiawiaczek ci ja mam marnego kija.Kolejny chętny do bójki?Chyba zacznę na tym zarabiać.Chcesz to pofatyguj dupę tak do połowy drogi.Ja pierdolę, mam lać po pyskach i ponosić koszty podróży w całości?

jak człowiek na poziomie założy topik to odrazu widać! ten topik jest wybitnie na wysokim poziomie! nie to co inne dziady i pierwotniaki!

spam 1 nie przyszło ci do głowy, że jestem chuliganem?Lubię to.Tak jak inni wspinają się na skałki albo skaczą na spadochronie.Nie jestem bandytą.Lubię walczyć.Nie zabijam, nie łamię kości.Kilka zasad które się ustala i walka.Co w tym złego?Adrenalina nie jest zła.

egon ty matkojebco pierdolony pedofilu jak cie spotkam odgryze ci tego PRYSZCZA CO MASZ MIEDZY NOGAMI CO SIE ZWA PALECZKAMI

lila24 hola hola.Pedofilem nie jestem,a i pierwszej lepszej do buzi nie daję.Nie będzie okazji do obgryzania:).

EGOOOONNNN a moze ty powiniwnes pisac na forum dla zgwalconych zoofilow niz dla kobiet???

malo powiedziane on nie jest prostakiem on jest nieszczesliwym czlowiekiem

aaaaa ja nie jestem koza w czerwonych butach:) spam 1 to chory czlowiek czeba mu wybaczyc

tz. spam1 mialam namysli tego eggggooo niedojebanego przez ojca czy sasiada jak kto woli:)

Hamster zdecydowanie to drugie. kotlasek oczywiście jestem prostakiem, a ty nie umiesz czytać:).

egoooo ????? chcesz mam wdomu zajebista koze z wielka dziurka taka jaka lubisz ty i twoj ojciec