Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja za

dziewica nie dinozaur!!!

Polecane posty

Gość Justynka_19
o zgrozo Dla mojego pierwszego byłam pierwsza i do tej pory z nim jestem.

Gość Takie są teraz ceny.
Dwadzieścia jeden - półtora miesiąca temu.

Gość romcia ze skierniewic
ja miałam 23 , kiedy pierwszy raz byłam na golasa w łózku z facetem , jakoś znaleźliśmy upodobanie w seksie oralnym , z następnym to samo , wiec do stosunku doszło dopiero w wieku 26 lat :P

Gość ja miałam 19
i nie żałuje. Z nim już nie jestem i również mi to nie przeszkadza. Mam nadzieje, ze w zyciu jeszcze czegos spróbuje. Nie kusi was by mieć porówanie? Wiedzieć jak to jest z innym?

Ja miałam porównanie i tak szczerze nie patrzę w tył. Z tym drógim jestem już prawie 6 lat a za miesiąc z kawałkiem będziemy trwać jako małżeństwo :-D Jeżeli chodzi o wiek to 17,5 Ale była wtedy młoda :o

Gość ja za
do jednak dziewice to dinozaury, ale ty panno jestes niekumata chodzilo mi o to ze to jest nie prawda ze wszystkie panny na hura traca dziewictwo wieku 15 lat, a jak juz jest dziewica wieku 20 to albo z niej sie smieja albo nie wierza. A dlaczego bo juz sie przyjel;o ze my seksu uzywamy jak codziennej kompieli nie wazne z kim nie wazne po co wazne by bylo by kolezanki sie nie smialy z nas a potem chodza takie gowniary z brzuchai rodzice nawet nie wiedza ze w ciazy jest. co to za sens. ja traktuje seks jako przyjemnosc ale bez przesady. I ciesze sie ze jest jeszcze tyle panienek na swiecie ze nie traca a ni glowy ani dziewictwa chociaz przed 20 rokiem. No ale kazdy dojrzewa inaczej, ale jaka jest dojrzalosc 15-latki??

Gość OLA21
A JA MAM 21 LAT I JESZCZE JESTEM DZIEWICĄ, ale głownie ze strachu przed zajściem

Gość aniunia18
miałam 18 lat i ponad miesiąc;) a z chłopakiem chodziłam ponad 2 lata... dla niego to też był pierwszy raz... Kocham Go! i nawet jak nie bedziemy w przyszłosci azem to ja chciałam żeby to był on bo to zjednoczyło nas i połoczyło... i jak dla mnie zawsze w nas zostaną jakieś cząstki siebie!!