Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek87

antykoncepcja w Holandii

Polecane posty

Gość kwiatuszek87

witam, mam pytanie dotyczące antykoncepcji w Holandii. otóż zamierzam wyjechać tam na rok do pracy i interesuje mnie jakie ceny tam są tabletek czy plastrów , czy łatwo je dostać, czy dużo się płaci za wizytę lekarską i czy tam są tabletki na recepte jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź, bardzo mi na tym zależy

Gość kayeeen van hess
Na pewno lepiej zabrac zapas.. Nie pamietam jakie sa roznice w lekach, z wizyty u lekarza korzystalam z ubiezpieczenia. Najlepiej poszukaj jakiegos forum tematycznego o Holandii, tam Ci odpowiedza osoby, ktore tam mieszkaja. pozdrawiam

Gość kwiatuszek87
dzieki, a to tam można korzystać z usług ginekologa w ramach ubezpieczenia? ja myślałam że te ubezpieczenie jest tylko od nagłych i najważniejszych spraw lekarskich.

Gość kayeeen van hess
niestety nie wiem jak z ginekologami, ja akurat korzystalam w "doraznym" przypadku. Duzo osob bierze wiekszy zapas a na badania przyjezdza do Polski... Lub np. ktos z rodziny dosyla co jakis czas. Na pewno Holandia tania nie jest, ale tak jak pisalam,najlepiej zorientuj sie wsrod ludzi, ktorzy tam teraz mieszkaja, bo ja tam mieszkalam, ale ponad dwa lata temu wiec troszke czasu minelo.. pozdrawiam