Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beczka smiechu

Jakie sa dowody milosci waszych facetów? Zwiazki powyzej 4 lat

Polecane posty

Gość beczka smiechu

Czy wasi faceci maja wasze zdjecia , w portfelu , na biurku , czy gdziekolwiek?

Gość beczka smiechu
bo moj to nad lozkiem ma plakat Madonny i mi mowi , ze bez niej mu do mnie nie staje.

Gość Malinkas
no nie to chyba moj mnie nie kocha bo nie ma mojego djecia w portfelu ani na biurku, (10 lat), cholercia ma mnie w realu non stop.

Gość catcomp
Nie nosi mojego zdjęcia, rzadko daje mi kwiatki, ale często mówi mi, że mnie kocha i dba o mnie bardziej, niż o siebie.

Gość po 7 latkch
zrobiłby dla mnie wszystko...

Gość beczka smiechu
dbam bardzo mojego misiaczka kupuje mu regularnie prezerwatywy z usztywniaczem

Gość beczka smiechu
Ale smieszne ... idzcie lepiej spac jak wam sie nudzi.. Pytanie o zdjecie , jest drugim pytaniem , tak pytam z ciekawosci tylko. -------> po 7 latkach , wszystko , czyli co??

Gość beczka smiechu
bo ja po 8 latach juz bycia z moim misiaczkiem wyjadam mu po calym dniu z miedzy palcow u nog wszystko gorliwie co tylko tam wydlubie.

Gość oSóbka
U mnie prawie po 5 latach bycia razem facet czasem przynosi piekną czrwoną różę, a na jakieś jubileusze, okazje, rocznice prezenty typu drobna biżuteria, czekoladki itd. Codziennie mi mówi, że mnie kocha. Dba o mnie chyba bardziej niż o siebie. Zawsze pyta mnie o zdanie. Czasem zrobi pranie i posprzata:P W portfelu ma zdjęcia z moja podobizną, a na biurku w pracy wspólne fotografie:-D

Gość beczka smiechu
moj jak tylko wraca z pracy kolo cmentarza to zawsze mi jakąs wiazanke lub kwiatka przyniesie.

Gość Big-Mac
Czy to dziewczyny są tak złośliwe że się podszywają wypisując głupoty ?

na biurku, w potfelu, i prawie cala sciana wmoich zdj u niego bo on teraz mieszka zagranica

Gość u mnie
było tak, że przez 6 lat myślałam, że mąż kocha - przynosił kwiatki, sprzątał, zmywał, czasem coś gotował, mówił, że kocha...a potem nagle stwierdził, że odchodzi, i że od 2 lat już to planował...:/ następnie poznałam żonatego, który nosił zdjęcie żony i dziecka (po 10 latach małżeństwa) w portfelu, przy czym, po pierwszym spotkaniu ze mną, wyrzucił to jej zdjęcie, i okazało się, że ten od 5 lat zanosił się z zamiarem odejścia od żony...

Gość ona ..
oSóbka.. on Cię chyba zdradza :(

Gość beverly hills......
GDZIE MOZNA KUPIC PREZERWATYWY Z USZTYWNIACZEM ??? Bo zainteresowana bardzo jestem.

mowi mi, ze mnie kocha, ma moje zdjecie w portfelu, kupuje mi kwiatki i prezenty z okazji i bez, jesli wychodzi z domu kiedy jeszcze spie zostawia mi kartke na lodowce z jakims milym tekstem, robi mi sniadania/obiadki/kolacje, myje wanne, zmywa, masuje mi stopy, chodzi ze mna na zakupy, czasem klika ze mna na kafe, chodzi ze mna na spacery o dziwnych porach (np po polnocy), jak mam dola to za wszelka cene stara sie zrobic tak, zeby bylo lepiej, stara sie byc przy mnie zawsze, kiedy tego potrzenuje, jak gdzies wyjezdza to dzwoni codziennie i zawsze po powrocie dostaje jakis prezencik \"za rozlake\".... wiecie co, sama nie zdawalam sobie sprawy z tego, jak On o mnie dba..

Gość hm ..
malinka, no to podejrzane nie sądziesz ?

w sumie to chyba normalne jak ludzie sie kochaja... Tylko na codzien czlowiek sie nad tym nie zastanawia i nie wylicza takich drobiazgow jak np kanapka do pracy... A w sumie wlasnie o to chodzi, bo z takich drobiazgow sklada sie zycie. Nie trudno robic swietne wrazenie na randkach, schodki zaczynaja sie jak zaczyna sie ze soba mieszkac.

Gość może tak ..
..ale jakoś mi to podejrzanie wygląda, po moich doświadczeniach, i obserwacjach...no ale może u ciebie jest ok :)

Gość aaa no to ..
życzę szczęścia i rozsądku na nowej drodze

dziekuje :) chociaz droga wcale nie taka nowa, bo juz dlugo ze soba mieszkamy... A rozsadku to faktycznie by mi sie troche przydalo ;) A tobie na dobranoc zycze wiary w ludzi. :) pa, pa