Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 26, 2006 Kiedy bedę miał dziewczynę, boję się, jak ona zareaguje na to, że nigdy nie mialem dziewczyny, ze nigdy sie nie calowalem, ze nie uprawialem seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosa stopka Napisano Czerwiec 26, 2006 i znowu zaczynasz ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 26, 2006 jak widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosa stopka Napisano Czerwiec 26, 2006 myślisz, że nie ma dziewczynw twoim wieku, które nie miały chłopaka ? A ty potrafisz jeszcze o czymś innym rozmawiać, bo nie pierwszy raz spotykam twój topic, Przecież ludzie piszą Ci po milion razy : jak chcesz mieć dziewczyne to wyjdź do ludzi, a nie siedzisz przek komputerem ! I nie denerwuj już mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cath Napisano Czerwiec 26, 2006 Boisz sie kilku rzeczy i słusznie. Jesteś juz zdyskwalifikowany, skreslony jako facet i człowiek bo ja nie rozumiem dlaczego jeszcze nigdy wieku nie miałes dziewczyny a to co ta twoja khem khe przyszła dziewczyna powie ( zakładając że ją zdobędziesz , bo słyszałes pewnie o takim przysłowiu że taka krowa co duzo ryczy mało mleka daje) to juz nawet nie chce sobie wyobrażac i myślec ale uwierz - beznadziejnie koleś, beznadziejnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach