250GodzinTak 1512 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Za 10 lat nie będziesz miał żadnego i będziesz łysy jak Magda Wkrótce zobaczysz jak bardzo jestem łysa i nawet policzymy swoje zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 47 minut temu (edytowany) 7 minut temu, Cukierman napisał: Za 10 lat nie będziesz miał żadnego i będziesz łysy jak Magda Za 10 lat prawdopodobnie mogę już nie żyć. A o zęby i higienę dbam, mimo że kiedyś prowadziłem życie bezdomnego menela ;D Włosów też mam pełno i możesz mi pozazdrościć ;D. Za jakiś czas sobie spresentuje gejmingowego laptopa za £1000-1500, a ty dalej będziesz walił konia do nagich karyn wtedy xD. Edytowano 43 minuty temu przez Owsicky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 156 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wkrótce zobaczysz jak bardzo jestem łysa i nawet policzymy swoje zęby W tylko oklurach wyglądałaś hot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 219 Napisano 46 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Żeby to jeszcze było ładne, ale to brzydkie, biedne i ograniczone umysłowo. Porażka. Dobrze, że nie rzygają pod moje wpisy jak Doktor z gabinetu A nawet mi o tym prostaku tulpie nie przypominaj. Płaska nie ma finezji do wymyślania sobie partnerów na poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1512 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A nawet mi o tym prostaku tulpie nie przypominaj. Płaska nie ma finezji do wymyślania sobie partnerów na poziomie. Równo wczoraj jechał po Katolikach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 23 Napisano 16 minut temu 35 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: A co ma do roboty ten knur, na którego żadna nigdy przychylnie nie spojrzy? Ty cyganka bez zębów a Magda stara baba bez włosów. Ogarnijcie się dziewczyny bo nawet żul spod sklepu was nigdy nie zechce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 15 minut temu Knur fekalny tu siedzi, żeby stalkować mnie i Klaudię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 219 Napisano 13 minut temu 2 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Ty cyganka bez zębów a Magda stara baba bez włosów. Ogarnijcie się dziewczyny bo nawet żul spod sklepu was nigdy nie zechce Ty cyganki nie widziałeś. Mnie zresztą też. Schudnij i umyj włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1512 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, Pan troglodytes napisał: Ty cyganka bez zębów a Magda stara baba bez włosów. Ogarnijcie się dziewczyny bo nawet żul spod sklepu was nigdy nie zechce Nie szukam, bo jestem od wielu lat zajęta i grzecznie mi tutaj grubasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1512 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ty cyganki nie widziałeś. Mnie zresztą też. Schudnij i umyj włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cukierman 8 Napisano 13 minut temu 3 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Ty cyganka bez zębów a Magda stara baba bez włosów. Ogarnijcie się dziewczyny bo nawet żul spod sklepu was nigdy nie zechce This Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cukierman 8 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie szukam, bo jestem od wielu lat zajęta i grzecznie mi tutaj grubasku Zajęta przez kogo? Bo Bunia już dawno uciekł, chyba że masz na myśli Makarona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, Cukierman napisał: This Oboje jesteście knury, obciągnijcie sobie chłopaki xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 11 minut temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Zajęta przez kogo? Bo Bunia już dawno uciekł, chyba że masz na myśli Makarona Zajęta przez męża, a ty przez grabę bicusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1512 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Owsicky napisał: Zajęta przez męża, a ty przez grabę bicusia Jaki tam jest numer klatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cukierman 8 Napisano 9 minut temu (edytowany) Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jaki tam jest numer klatki? W psychiatryku ? Edytowano 9 minut temu przez Cukierman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 23 Napisano 9 minut temu 5 minut temu, Owsicky napisał: Knur fekalny tu siedzi, żeby stalkować mnie i Klaudię. Ciebie nie bo nie jestem pedałem jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jaki tam jest numer klatki? Nie jestem pewien czy nie Głowackiego 44, ale może 22. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, Pan troglodytes napisał: Ciebie nie bo nie jestem pedałem jak ty Jesteś peedałem, tak jak przemek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, Cukierman napisał: W psychiatryku ? Do ciebie, tam gdzie dręczysz swoją matkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 7 minut temu Gdybyśmy z Klaudią byli parą, to bicuś knur fekalny, by nas prześladował i nie dał nam żyć. Psychol jak pravik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 23 Napisano 6 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie szukam, bo jestem od wielu lat zajęta i grzecznie mi tutaj grubasku Zajęta przez komornika bo inni faceci uciekają gdzie pieprz rośnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cukierman 8 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Owsicky napisał: Gdybyśmy z Klaudią byli parą, to bicuś knur fekalny, by nas prześladował i nie dał nam żyć. Psychol jak pravik. Sratuszczak odpływasz, bo nawet Bicu by miał większe szanse i Klaudii od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Pan troglodytes napisał: Zajęta przez komornika bo inni faceci uciekają gdzie pieprz rośnie... Zajęta przez faceta, do którego nie masz wystartu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 0 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Sratuszczak odpływasz, bo nawet Bicu by miał większe szanse i Klaudii od ciebie Klaudia tęskni za mną, a bicu jako rodowy psychol jak ty, siedzi w krzakach i tu się nie udziela, dopóki Klaudia się nie pojawia. Wtedy tu wraca i odzywają się w nim geny psychopaty, takie jak twoje po ojcu, co gnije w celi, a niedługo wyładujesz tam razem z moonem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach