basia19g 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 Widze ze dzis Cie nie ma o tej porze no_ name. Pozdrowienia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lenka99 Napisano Czerwiec 27, 2006 Myśle Basiu, że bedzie wszystko dobrze. Mój okres jest planowany na dziś choć biore tabletki boje sie ze moze sie spóźnić bo ostatnio brałam antybiotyki i miałam biegunkę. Zawsze jak się stresuje to okres sie spóżnia, więc głowa do góry. i Napisz jak dostaniesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Czerwiec 27, 2006 Mam Problem :( .... Strasznie sie boje 2 dni temu przezyłam swoj pierwszy raz Na poczatku kochalismy sie z prezerwatywa ale mojemu chałopakowi było niewygodnie i ja zdioł ... Zastosowalismy stosunek przerywany wszystko zostało na moim udzie ale jak wiece z uda TAm jest niedaleko .. To było dzien po zakonczeniuokresu wiec z tego co wiem dni nie płodne ... jak myslicie POMOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 Dziekuje Ci Lenka za pocieszenie ale okres nadal nie mam:( wiesz ja mysle ze owulacje mialam opozniona wiec i okres tez sie powinien opoznic... Ale przez to nie bylam pewna czy to sa te dni plodne bo tak pozno i... wtedy robilam ,,to\" z moim chlopakiem:( no i mialam duzo stresu w tym miesiacu. Jeszcze raz dzieki:) Mloda16 teoretycznie sa to dni nieplodne ale jesli nasienie dostalo sie do wnetrza to jakies ryzyko jest. Ja w tak mlodym wieku nigdy bym sie nie zdecydowala na stosunek,, bez niczego\" bo domyslam sie ze masz 16 lat? Buziaki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Czerwiec 27, 2006 Basia ... ja wiem ze to za wczesnie i ze to sie wogole nie powinno stac .. Najgorsze jest to ze ja nie wiedziłam ze on zdioł ta prezerwatywe Moj chłopak ma 20 lat i mowi ze mam sie nie martwic bo on wie co robił Ale ciezko sie nie denerwowac :( Jka to sie stało 25 czerwca to czy juz np. 3 lipca moge zrobic test (Quick Vue albo Pro-test ) I jak myslisz po tym co napisałam jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze .. ? Za wczasu dziekuje Basiu :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocaKarolla Napisano Czerwiec 27, 2006 Stosunek przerywany?Oj nie.Może kiedyś,gdy będę szczęśliwą żoną lub partnerką dla której pojawienie się bobasa niczego już nie zmieni...no może jedynie poza tym,że dostarczy więcej szczęścia.Na razie tak nie jest więc z przerywanego nici.Lubię seks.Bardzo.W wieku 17 lat,kiedy rozpoczynałam swoje życie seksualne bałam się cholernie.A to że ciąża,że nic nie daje 100% gwarancji...Mój błąd.Ile wtedy straciłam,gdy mówiłam partnerowi żeby konczył na zewnątrz mimo,że zabezpieczaliśmy się najpierw praezerwatywą a później tabletkami.Od jakiegoś czasu jestem z niesamowitym facetem.Tabletek juz nie biorę,bo więcej złego niż dobrego mi przyniosły.Stosujemy prezerwatywy.Nie bawimi się w żadne płpdne i niepłodne dni.Ochotę mam w każdym miejscu i czasie.Jest cudownie i mimo,że czasami mój Ukochany ląduje we mnie mokry i podniecony a ze mnie dosłownie wylewa się,nic się nie stało i nie stanie.Znamy swoje ciała.Znamy siebie.Myślenie o czymś najgorszym daje duże prawdopodobieństwo zostania prorokiem.Czyż nie przyjemniej porzucić ciążofobie w kąt.Warto zaufać producentom środków anty...naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocaKarolla Napisano Czerwiec 27, 2006 do Młoda 16 Test robi się po ok.14 dniach,ale są takie,któych mozna użyć nawet po 3ech. Radziłabym wkrótce zrobić test i powaznie porozmawiać z chłopakiem.Zdjąć gumkę bez Twijej wiedzy...oj,nie ładnie.Jesteście młodzi,ale jeśli chodzi o seks,to ludzie powinni mieć do siebie bezgraniczne zaufanie. Będzie dobrze.Najważniejsze,to w to uwierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Czerwiec 27, 2006 cocaKarola --> Dzieki za pocieszenie .. musze wierzyc ze bedzie dobrze bo nie wyobrazam sobie siebie jako mamy ;/ .. Nie wiesz moze jak nazywaj sie te testy ktore mozna zrobic juz po 3 dnich To dlamnie bardzo wazne bo strasznie sie denerwoje .. Wiem ze wytrysk nie nastapił we mnie i ze to były dni niepłodne ale rytzyko zawsze jest ... ODPISZ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 Zgadzam sie z CocaKarolla ze powinnas porozmawiac ze swoim chlopakiem. To jest niewporzadku wobec Ciebie bo o tym co on zrobil powinniscie razem zadecydowac a ze jestescie jeszcze mlodzi to powinniscie sie napewno zabezpieczac. A jesli chodzi o test to ja robilam Bobo w on juz po 7 dniach moze wykryc ciaze. Takze trzymam kciuki zeby bylo dobrze i koniecznie pogadaj ze swoja druga polowka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Czerwiec 27, 2006 Oj pogadam pogadam ... !! Dzieki dziewczyny za rady ... Teraz musze wierzyc ze wszystko bedzie dobrze !! Pozdrawiam Basia & cocaKarola :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 Ciesze sie w jakis sposob moglam Ci pomoc:) wiesz ja tez sie boje i czekam na okres... Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tofik85 Napisano Czerwiec 27, 2006 Cześć dziewczyny! Mam pytanie co do wydzieliny przed wytryskiem.. Nie będę owijać. Mnie też poniosło.. Wszedł we mnie dosłownie na 5 sekund, w jeziorku.. wytrysku nie było, ani nic z tych rzeczy.. gorzej, że to 16 dzien cyklu (28-30dniowe).. Co do tej wydzieliny to też nie wiem czy była bo jednak woda myje:P .. możliwa jest ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocaKarolla Napisano Czerwiec 27, 2006 Do Tofik85 Nie martw się.Ryzyko jest,ale mnie tez tak ponosi i to bardzo często i nie zwracam uwagi na dzień cyklu i jak dotąd nic się nie stało. Jakaś na zajście w ciązę jest.Nawet przy tabletkach..Może malutka...ale jest-nie ma co się okłamywać.Ale pomyśl sobie,że przecież nie przesladuje Cię aż tak fatalny pech,by mogło zdarzyć się to właśnie Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocaKarolla Napisano Czerwiec 27, 2006 jakaś sznasa na zajście w ciązę jest łups Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 27, 2006 Ja tez wlasnie boje sie tego plynu przed wytryskiem i tez czesto mnie tak ponosi... no a teraz boje sie bo okresu nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Dalej brak okresu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocaKarolla Napisano Czerwiec 28, 2006 Basia19 Domyślam się co czujesz.Kiedyś też tak miałam.Tyle niepewności.Każde ukłucie w brzuchu sprawiało,że biegłam do łazienki...a tam nic.I chyba nigdy nie pragnęłam dostać okresu tak bardzo jak wtedy.Spóźniał się i spóźniał...Ja myślałam i myślałam.Niesamowity stres. Najgorsze jest to,że to ta niepewność sprawiła,że tak było.Byłam cholernie zestresowana tym,że może nie uważaliśmy za badzo z partnerem i przez to się rezregulowałam. Usokój się,zrelaksuj...Wiem,że to trudne,ale chyba warto spróbować. I głowa do góry... Pozdrawiam ciepluśko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia_19g Napisano Czerwiec 28, 2006 boję się być w ciąży bo moj zdzisław palacz kotłowy mial taką wielką pytę i ostro bolvcował mnie w moje kakaowe oko. Oczywiscie nie pozostałem mu dłużny i też starałem się bolcować go ostro niestety nie dałem mu takiej satysfakcji jak on mi jednak przez to żaki był mi oddany to boję się tej ciąży. Nie mówiłem wam tego wcześniej bo sie wstydziłem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 nie bede komentowac takiego tepaka co sie podszywa pod moj nick. A Tobie Coca Karolla dziekuje jeszcze raz za slowa otuchy i mam nadzieje ze w moim przypadku bedzie tak jak w Twoim:) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikita Napisano Czerwiec 28, 2006 Ja tak samo nadal nic,ale tak sobie mysle to juz bylo ponad miesiac temu wiec jakby co to objawy by jakies byly a ja nie mam nic poza bolem brzucha no i temperatura normalna a podobno jets podwyzszona takze na jakis czas sie troche uspokajam i z Toba tez tak na pewno jest basia19g:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filidorka Napisano Czerwiec 28, 2006 Cześć Dziewczyny. Mam nadzieję wielką że żadna z was nie jest w ciąży. Nie ma chyba nic gorszego dla kobiety niz niechciana ciąża. Ja bałam się niedawno tak samo. Spóźniał mi się tydzień i szalałam juz wprost z paniki. Pogadałam z dziewczynami na forum i powiedziały mi żebym choć na chwilę się zrelaksowała, wzięła gorącą kąpiel. Tak tez zrobiłam. Długa gorąca kąpiel, szklanka ciepłego mleka żeby zaraz po niej zasnąć i następnego dnia rano dostałam okres. Wszystko się zablokowało przez stres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duza mi 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Witajcie, dziwie sie bardzo jak duzo osob daje sie \'\'poniesc\'\' i w ogole sie nie zabezpiecza. Przeciez sa tabletki, globulki, spirale, zastrzyki... Gdybym miala tyle czasu jak Ty Basiu czekac na okres to chyba bym zwariowala:/ Stosunek przerywany NIE JEST metoda antykoncepcyjna. Z seksu mozna brac tyle przyjemonosci, mozna szalec, spelniac swoje najskrytsze marzenia. Dlatego nie rozumiem jak mozna \'\'przerywac\'\'. A potem co, raz i to wszystko? Moim zdaniem jesli sie ma stalego partnera i nie chce sie dzieci to zabezpieczanie sie tylko gumka jest tez bezsensowne.. A akcje w stylu, ze facet sciaga gumke bo \'\'mu niewygodnie\'\' sa po prostu nie do skomentowania:/ pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Dzieki dziewczyny za pocieszenie:) kochane jestescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikita Napisano Czerwiec 28, 2006 basia19g a ktory Ty juz dzien nie masz okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Czerwiec 28, 2006 kurde ... dziewczyny strach mnie zrzera boje sie nie chce zostac mamusia :( ... Mineły dopiero 3 dni a ja sie zastanawiam nad obiawami Jedni mi mowi ze juz powinnam cos małego czuc (jakis bol brzycha dziwny czy cos ) a drodzy ze napewno jeszcze teraz nic nie poczuje ... ;/ Ponadto czytałam ze w takim stresie łatwo wmowic sobie pewne obiawy ..Czy to mozliwe ?? Pozdrawiam ... :* PS. Basiau mam nadzieje ze okres przybedzie !! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CzeskiFilm Napisano Czerwiec 28, 2006 Hej Dziewczyny! Widzę, że nie tylko ja tutaj niewyrabiam z nerwów przed okresem. Kochamy się z chłopakiem, zabezpieczając się prezerwatywą, ale przyznam, że często wchodzi na początku bez niczego...często ma problemy z wzwodem i to wydaje się jedną ze skuteczniejszych metod. No i wszystko było ok, ale....5 dzień spóźnia mi się okres.:( Rano z nerwów nie wyrobiłam i poleciałam po test ciążowy..nie wykazał ciaży. Pomimo to, dopóki nie pojawi się okres, będę chodzić jak na szpilkach. Taki test nie daje przecież 100% pewności! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filidorka Napisano Czerwiec 28, 2006 Jasne że można. Jak człowiek intensywnie o czymś myśli to wszystko jest w stanie sobie wmówić. Ja podczas tego oczekiwania dostałm temperatury ( a podobno to wczesny objaw ciąży) i w głowie mi sie kręciło i ogólnie niedobrze mi było. Płakałam prawie cały czas i ze stresu jeść nie mogłsm i pewnie dlatego tak źle się czułam. Ale wzięłam się w garść, zrobiłam sobie kąpiel z ogromną pianą i starałam się wyluzować, rozluźnić mięsnie, masowałam sobie w tej kąpieli brzuszek, myślałam o przyjemnych rzeczach, o spotkaniu z moim misiem, który miał przyjechać za 2 dni no nastawienie zrobiło swoje - rano dostałam okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filidorka Napisano Czerwiec 28, 2006 Nie chcę brac tabsów a prezerwatywa zawsze może pęknąć choć nam się to jeszcze nigdy nie zdarzyło. Raz się zsunęła i to tak że cała została we mnie. Szok po prostu. Na szczęście nic się nie stało. Nie wiem jak się zabezpieczać żeby nie przezywać wciąż tego stresu bo podczas stosunku mój facet teraz cały czas sprawdza czy z gumką wszystko ok, czy nie spadła, czy nie pękła. To jest duzy dyskomfort i dla niego i dla mnie. Stosujemy czasem dodatkowo patentex- oval ale to jest jeszcze bardziej niekomfortowe bo daje uczucie gorąca i uda całe się kleją jak tabletka wypływa. Czemu seks musi być taki stresujący i w trakcie i po. Bez sensu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia_19g Napisano Czerwiec 28, 2006 tak własciwie to mam okres kilka razy w miesiącu i dlatego muszę bardzo uważać ale przecierz to nie dlatego że namiętnie zajadam się drażami kakaowymi ze stokrotki. Mój ginekolog tez powiedział że powinnam jeść więcej psich kup by zniwelować moje zmiany w organizmie i ustalić liczbę ojkresów do dwóch w miesiącu przynajmniej inaczej nie wyrobie i za każdym razem gdy będe oddawać się zdzisiowi analni zajdę w ciąże...ale zaraz wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikita Napisano Czerwiec 28, 2006 Darujcie sobie podszywanie sie pod innych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach