Gość Młoda..16 Napisano Czerwiec 29, 2006 Basiu nie martw sie to sie chyba nie zdaza czesto zeby krwawic pod czas ciazy ... Moze poprotu zabardzo o tym myslisz poruszaj sie spotkaj ze znajomymi zapomnij troche o tym co sie meczy Zobaczysz ze ci ulzy i wszystko nabierze innych kolorow .. Ja tak zrobiłam jeszcze nic nie wiem napewno ale kumpela powiedział "NIe wywołuj wilka z lasu" i nie wywołuje :*:* Zyje normalnym zyciem i tak jest chyba najlpeije Czekam ...5 zrobie test ...i sie zbaczy .. Trzymajcie sie laski !!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Dzieki za pocieszenie:) nie mam plamienia ani bardzo obfitego krwawienia tylko takie przecietne wiec chyba wszystko bedzie oki:) a za Ciebie trzymam kciuki zeby bylo dobrze:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Ja nie mam dalej Basiu...ale nadal mam nadzieje ze bedzie ok bo nie mam zadnych objawow na ciaze.No i nie pierwszy raz tak dlugie spoznienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 a ile Ci sie juz spoznia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Kurcze male jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze poprzez ten plyn... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Spoznia mi sie 12 dzien,ale juz dwa razy mi sie tak zdarzylo,raz 18 dni i 15 dni.Kurcze zaczynam sie coraz wiecej bac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 To dostaniesz tylko sie nie stresuj, choc wiem ze to trudne:( mi tez czesto sie spoznia ale za kazdym razem sie boje... Trzymam kciuki zeby bylo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Dziekuje ze starasz sie mnie pocieszyc:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 No bo musisz myslec pozytywnie:) wtedy okresik musi przyjsc:) teraz latwo mi to mowic ale do wczoraj przechodzilam to samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Tylko Tobie spoznial sie kilka,a nie kilkanascie dni:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Ale dla mnie 40 dzien cyklu to bylo bardzo duzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Czerwiec 30, 2006 Kikita nie denerwoj sie ...juz tu ktos napisał ciepła kopiel szklanka cieplutkiego mleka czy kakao przed snem i rano dostaniesz okres mi sie wydaje ze to jest duza kwestia własnie naszej psychiki i ten stres bardzo wpływa na cykl A co do tego płynu to musze poszukac czegos na ten temat w niecie :* Pozdrawiam :*:* Kikita trzymam kciuki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Czerwiec 30, 2006 http://www.durex.pl/preejakulat-k33734.html Tu cos pisz ena ten temat :) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Mloda a kto napisal ten artykul jakis lekarz co sie na tym zna?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Wezme dzis kapiel goraca i dluga i pozniej wypije mleko,sprobuje sie zrelaksowac,wierze ze bedzie oki:-)Dzieki dziewczyny:-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Musi byc oki:) nie ma innej opcji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Lipiec 3, 2006 I jak Kikita dostalas okres?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Lipiec 3, 2006 Dziewczyny ................................. Zrobiłam test !! Jedna kreska Dzidziusia nie bedzie :*:*:*:* Dziekuje wam za pomoc i wsparcie :) Teraz czekam tytlko na okres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 3, 2006 WITAM PAMIĘTACIE MNIE MOJE GRATULACJE BASIU A TERAZ WEŻ SIE ZA SIEBIE I PRECZ ZE STOSUNKIEM PRZERYWANYM BO CHYBA MASZ JUZ NAUCZKE POZDRAWIAM MOJE GG 4664548 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda..16 Napisano Lipiec 8, 2006 Siemka :) Basiu dlaczego sie nie odzywasz ...boli cie jeszcze brzuch ?? Odezwij sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikita 0 Napisano Lipiec 10, 2006 Heja:-)DOstalam dzisiaj okres po 22 dniach,ale strachu przez ten czas bylo,brzuch boli jak nie wiem co ale nie wazne jestem szczesliwa:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Lipiec 10, 2006 Czesc Dziewczyny:) milo ze o mnie nie zapomnialyscie:) gratuluje Wam dostania okresu:) ja juz jestem po ale mialam bardzo krotki i zrobilam dla pewnosci test, ale jest oki:) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach