Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrinaaa

PYTANIE DO PANÓW

Polecane posty

Gość Katrinaaa

Jeśli chłopak ma na nowo zacząć związek ze swoją EKS to kto powinien zacząć? on, czy ona? czy to zalezy od powodu z ktorego sie rozstali, czy jesli wina byla po obu stronach to kto powinien zaczac? kto powinnien zrobic pierwszy krok ? szczegolnie zalezy mi tu na wypowiedziach Panow

Gość Katrinaaa
a czy nie jest tak, że Panowie sami nie zaczną z powodu swojej dumy? czy czekają aż to dziewczyna się pierwsza odezwie?

Więc zacznie to, któremu bardziej zależy i/lub któremu łatwiej odłożyć dumę na bok. Komu co przychodzi łatwiej to już nie jest kwestia płci :o

Gość Katrinaaa
ktos jeszcze moze mi powiedziec cos na ten temat?

Gość Jake Eckstein
Ja bym tam pierwszy nie zacząłł..... nigdy..

Gość Jake Eckstein
Od razu postawiłoby mnie to w sytuacji tego który prosi i się bardziej stara a kobiety szybko porzucaja facetów którzy się zbyt starają.. niestety taka prawda -instynktownie wybiorą drania zamiast porządnego gościa co się stara ale to już inna bajka nie na ten topik

Gość taka tam
nigdy nie mow nigdy... mowia ze nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki ... ja wlazlam trzeci raz, narazie jest ok.. bylo tak: utrzymywalismy kontakt, czasem sie spotykalismy a jak do siebie wrocilismy na dobre to stalo sie to w najmniej oczekiwanym momencie i wyszlo ze wspolnej inicjatywy

Gość Katrinaaa
ja wlasnie sie z nim nie spotykalam przez ten czas, ale teraz chcialabym sprobowac na nowo

Gość taka tam
a czy utrzymujecie jakis kontakt ze soba? jesli nie to moze on juz sobie zaczal na nowo zycie ukladac..

Gość hmmmmmmmmmmmmm