Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuśka

Szampony dostosowane do koloru włosów!!!

Polecane posty

Gość niuśka

hej! stosowałyście te szampony? faktycznie podkreślają kolor? Ja jestem rudzielcem i bardzo chce , żeby włosy złapały trochę połysku, są strasznie wysyszone ;/ czy sunsilk też ma te szampony, czy mi się coś przewidziało? :)

Gość les_alpes
Sunsilk ma takie szampony, poczytaj na www.sunsilk.pl , dla mnie są rewelacją :) zresztą dziewczyny tam min. testują te kosmetyki więc dowiesz się wszystkiego.

ja jestem blondyna naturalna i juz ze 2 lata namietnie myje włosy Timoteiem z rumiankiem i bursztynem :) Lubie ten szampon i moje włoski tez nie narzekaja bo ładnie sie błyszcza i połyskuja w odcianiach blondu :) ale z drugiej strony moze to jednak nie zasługa szamponu, moze ja po prostu mam taki kolor włosów :)

Gość sroda
U nas ta firma sie nazywa Andrelon i to jest odpowiednik polskiej Sunsilk. Jestem zadowolona i uzywam szamponu i odzywki do brazowych wlosow.

Gość Klarcia Ce.
Moim zdaniem na powazne problemy z wlosami pomagaja kosmetyki profesjonalne jedynie. Dlatego jak mam wlosy zniszczone, potrzebujace odzywienia kupuje odzywke profesjonalna, w salonie fryzjerskim, ktora szybko rozwiazuje klopot. A jak mam inne problemy (np. lupiez) siegam po szampony lecznicze z apteki. NIe wierze w skutecznosc zwyklych szamponow jesli chodzi o jakiekolwiek problemy z wlosami i skora glowy. Trzeba siegnac po specjalistyczne srodki bo tylko takie sa skuteczne. Pozdrawiam!