Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toć to normalnie skandal

Lato przyszło, a kobiety chyba nie wiedzą co to depilacja

Polecane posty

Owłosione ręce, odrosty pod pachami, nogi ogolone tylko poniżej kolan - zupelny brak estetyki. długi rękaw i zakaz noszenia mini jak najbardziej wzkazane.

Gość heheh natura
w modzie ,life is brutal :P:P:P

Gość wal sie
Łosiu!!!!!:classic_cool:

Gość przepraszam czy
założycielką jest kobieta??????

idem se ogolę głowę, chociaz połowę

tak, zalożycielką jest kobieta.

weź przestań, od upału coś się mnie porypało

do tego sie nie myją i z pizd jedzie jak ze smażalni:O tfeee

Gość sezon na arbuzy
ja sobie swoje włosy pod pachami stawiam nażel, formuję na kształt skrzydełek i wachluję się, plecam nie warto się depilować

Lato przyszło, a faceci nie wiedzą, że brzuszki piwne nie są modne, że koszulkę można wyprasować, że o paznokcie u stóp i o stopy tez trzeba zadbać :P Wymieniać dalej?! :P :P :P :P

Gość Brzuszek piwny zawsze w modzie
poza tym nie porownywac zrzucenia brzucha do ogolenia calych nog (albo chocby nie pokazywania niegolnych ud i innych niewydepilowanych czesci ciala). tak sie przyjelo ze kobiety nie pokazuja publicznie nieogolnej skory na ciele, ale wiele to robi.

Gość jeju jeju czarodzieju
zes sie podniecila zalozycielko topicu:)..co ty sobie nie wiem rece golisz?? hehehe przeciez co tydzien musza ci odrastac pzez to klaki czarne mocne i blee:)

Gość jaaaa.
Nie rozumiem! To na rękach tez mam sobie golic włosy!? Jeszcze czego! rozumiem nogi, pachy, ale ręce ? :o

Gość stewan
niestety tez zauwazylem ze kobiety nie wiedza co to depilacja....widac to po łupiezu na butach...

Gość a ty baranie idz umyj
fiuta bo jebie na całą kafe

Gość vannilia
lepiej miec włoski na rekach niz pozniej odrastająca tarke , chyba ze wlosy sa bardzo ciemne i dlugie to powinno sie ogolic

Gość dojrzala dziewica
WLASNIE JAJA SE OGOL A NIE SIEDZISZ NA FORUM DLA KOBIET ZBOCZENCU STARY

Gość laska nebeska
jestem brunetką, mam długie ciemne włosy na glowie, powinnam je golić. Nie chodze w czapkach, wiec włosy widać

Ja nigdy nie mam tarki na rekach. Gole regularnie, a nie od wielkiego dzwonu przed jakims ekstra wyjściem. Nie podoba mi sie kiedy kobiety golą sobie np. nogi tylko wtedy kiedy ubieraja spodniczke

Gość laska nebeska
zuzia - nie Tobie się to ma podobać

Gość a co ci się ma podobać
???? Oglądasz nogi innym kobietom?! Zwłaszcza, kiedy nie noszą spódnic????:o Ale masz problemy... zajmij sie lepiej własną pizdą:o

Gość vannilia
zuzia lalka nieduza - przjedz sobie rękją pod włos paę godzin po ogoleniu to zobaczysz czy nie masz. Nogi przynajmniej sa na dole i nikt w tramwaju jak jest tłok sie o nie nie ociera ,a rece co chwila sa narazone na otarcie o kogos czy dotyk

Gość ale macie problemy no......
ja akurat jestem blondasem, na ręach mi włosy nie przeszkadzają, widać je tylko pod świtło i chuj mnie obchodzi, co jakaś zuzia szmata nieduża sobie na ten temat mysli. :o

Gość ale to prawda
na zachodzie dokladna depilacja, rowniez rak to juz norma. a u nas kobieta przejedzie nogi jak ma ubrac spodniczke, pachy jak bluzke bez rekawow i cipsko przed sexem (to ostatnie nie zawsze) :(

Gość nie no sory
nie mam w życdiu ważniejszych spraw- wszystko kręci się tylko wokół depilacji:o Dniem i nocą, nastawiam budzik co 15 minut, aby nadążać z goleniem:o

Hahahha... co sie na mnie tak rzucacie? Wyraziłam tylko swoje zdanie i tyle. ...Lubie mieć gładkie ciało i co w tym złego??? Czy ja obrazam osoby, ktore nie golą sie? Śmieszne sa te ataki na mnie. \"Laska nebeska\"... ale ja nie twierdze ze MI ma sie podobać:) \"A co ci sie ma podobac\"... nie nie oglądam nog innych kobiet. Słysze czasami od kolezanki tekst w stylu \"no w sobote przyjeżdza moj chłopak musze nogi sobie ogolic\" (wyglada na to ze je goli tylko na przyjazd faceta). Tekst z pizdą pozostawie bez komentarza bo swiadczy tylko o tym ze jestes prymitywnym szczeniakiem \"vannilia\" ...to prawda co piszesz...dlatego gole rece codziennie. Mam jednak taką wprawe ze zajmuje mi to bardzo mało czasu \"ale macie problemy\"...dlaczego piszesz o mnie \"szmata\"?

Gość dlaczego mowicie
wiesz co jestem zadbana kobieta ale nogi gole od kolan w dół - i nikomu nic do tego. Na udach mam delikatne jasne włoski i nie mam zamiaru sie dac zalatwić goleniem. Golę się gdzie trzeba. A najwazniejsze że mój mąż mówi że byłabym glupia jakbym uda ogolila, nie chcialby potem dotykać odrastających włosków. NIe mów droga że to brak estetyki, bo każdy ma inne jej poczucie, dla mnie brakiem estetyki są tipsy.

Gość a ja lubię na kobiecym ciele
delikatne, jasne włoski:) Są takie ak puch, kobiece i ładne:) Dlatego wolę blondynki, bo te ciemniejsze panie mają czasam,i dużo większe i ciemne owłosienie