Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia byłam

BRAK PRZYJACIÓŁ!!!!!!!!

Polecane posty

Gość głupia byłam

Cale ostatnie 5 lat poswiecilam mezczyzna...Kochalam, spedzalam czas, wyjezdzalam. Po jakims czasie przestalam miec znajomych, przyjaciol. Gdy tereaz jestem sama, po przejsciach nie ma nikogo z kim mozna porozmawiac, wyjsc na spacer, pobawic sie, porozmawiac, wypic piwo...Nawet nie wiecie jak mi tego brakuje, jak zle czlowiekowi samemu, samotnemy...Nie wiem jak to rozwiazac...Przeciez nie wyjde na ulice z transparentem:SZUKAM PACZKI WSPANIALYCH PRZYJACIOL!! Strasznie sie mecze i wiem ze marnuje zycie siedzac w domu calymi popoludniami, nigdzie nie wychodzac...Jest piekna pogoda, a ja marnuje kazdy weekend przed komputerem,nie wiem po co i czemu.... Co ja mam robic??Co??Mieszkam kolo Szczecina...takie duze miasto a ja jak na bezludnej wyspie...

Gość a ile masz lat i skąd jestes
?

Gość roztwór kwasu solnego
zadzwoń do jakiejs kolezanki ze szkoły , co masz do stracenia ? A długoterminowo - zahacz sie w jakims kółku alpinistycznym , klubie jeździeckim , karate - tak się poznaje ludzi.

Nie rozmyslaj nad tym , co było , tu już było i minęło , teraz patrz do przodu

Gość taka tam
a ja szukam osob z ktorymi moglabym sobie od czasu do czasu zwyczajnie pogadac; ktos chetny?

To sie zdadza - taka polska plaga - złapie męża , to już tylko mąż , mąż , mąż , potem do tego jeszcze dziecko , dziecko , dziecko. sZKODA MI TYCH MĘŻÓW PRZEDE WSZYSTKIM....Ale zapewniam Cię , że jest wiele takich jak Ty , co nie chcąsie tylko uczepić jakiegoś faceta i na nim wisieć , chcą miec też swoje życie. I takie osoby są właśnie w różnych klubach , związkach , mają hobby. Poszukaj , to znajdziesz.

Gość masz racje

Gość nie wiem jak Ci pomoc

Gość znam te teksty
typu: wyjdz do ludzi!!bezsens

Gość a ja znalazłam w necie
ludzi, z którymi dzis mogę pogadać tak po prostu :) Niestety nie mieszkamy blisko, więc głównie w gre wchodzi GG lub maile, ale to i tak więcej, niż nic. Z drugiej strony, nigdzie nie jest za daleko, jeśli człowiek naprawdę chce.

Gość czerwiec
tak to teraz jest, każdy jest zazdrosny i zawistny nie ma przwdziwych przyjacół!

nie mam przyjaciół Nikogo, ma młodego faceta i jestem z nim sama jak palec Mam kasę Kazdy z kim się przyjacielsko spotykam to naciąga mnie na wszystko, nawet wysyłają mi głuchacze, żebym to ja dzwoniła. A co mnie to z nieba spada, a może ciężko pracuję. Niechcę takich przyjaciół, którzy liczą na korzyści materialne Wolę być sama choć to smutne

dasz radę ode mnie odszedł mąż po 25 latach gdy byliśmy w Meksyku po prostu wrócił do Polski na drugi dzień po wylądowaniu i sostałam w bólu sama. Nie martw się bedziesz dobrze się bawić zobaczysz

Gość MAŁAMUSZKA
Mam podobnie niby mam kolezanki a tak naprawde jestem sama jak palec.Chciała bym miec przyjaciół takich prawdziwych serdecznych, a gdzie jedziesz nad to morze?? Moze do Świnoujścia?? tu właśnie mieszkam:)

Gość zaczynam zalowac
Jade do Pobierowa na dwa tygodnie

Gość ja ja ja ja i noch einmal JA
tak brak przyjaciol jest straszny ja o malo co bym nie stracila przez mezczyzne ale na szczscie rozstalismy sie i pewne przyjaznie udalo mi sie uratowac choc tez jestem samotna ale mam kilka kolezanek nie jest to taka przyjazn jak kiedys mialam z innymi kumoelami ale juz ktos jest choc tez mi brak :(