Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca się...

Spotkanie...

Polecane posty

Gość bojąca się...

Mam dziś się spotkać z chlopakiem ale bardzo się boję.On pewnie wyobraza sobie piękną i zgrabną lalkę barbie a ja jestem przy kości lekko i nie chcę by się mną rozczarował.Jak myślicie czy jak kolejny raz zadzwoni prosząc o spotkanie to mam mu powiedzieć,że jestem gruba? Czy po prostu wykręcić się od spotkania?Bo nie wiem co mam zrobić.Proszę o sczzere odpowiedzi.

Gość bojąca się...
no ale on mnie nie widział

Gość dominisiajestem
gadacie na necie rozumiem?? po co strach, wyślij mu fotke po prostu lub naprowadź jakos na gg czy przez co tam sie porozumiewacie. Ja spotkalam sie kiedys z kolesiem z netu w ciemno i okazalo sie ze on nie lubi szczuplych więc bylo ok, ale mozesz nie trafic na takiego.

Gość u mnie podobnie
no to co z tego? to tak jakbys powiedziala mu, ze jestes wysoka, albo masz brazowe oczy :) calkiem naturalna sprawa, nie powinnas sie obawiac

Gość bojąca się...
on jest ciemnoskóry od tego trzeba zacząć.Nie mam fotek na kompie...Mieszka od niedawna w moim mieście i chce mnie poznać..nie wiem co mam zrobić.Chyba po prostu mu powiem ze nie jestem chuda i zobacze jak zareaguje

Gość u mnie podobnie
tzn. chodzi mi o to, ze rownie dobrze to, ze jestes wysoka czy ze masz broaowe oczy mogloby mu przeszkadzac.....

Gość u mnie podobnie
kurcze :O nie umiem przekazac swoich mysli :/ to tak jakbys miala mu powiedziec ze jestes wysoka, albo ze masz brazowe oczy.... halo czy ktos mnie rozumie? :O

Gość bojąca się...
Rozumiem..niektorzy lubia piwnookie a ja mam niebieskie wiec juz koles moglby uznac mnie za nieatrakcyjna.

Gość bojąca się...
Oj Kajetan nie waze 100 kilo ale mam gdzie niegdzie cialka

Gość podaj wzrost i wage
zobaczymy czy serio jestes gruba czy tak sobie wkrecasz;)

Gość tak mi sie wydaje
ciemnoskorzy lubują sie w takich nieco wiekszych kobietkach;) Przynajmniej Ci z USA, z tego co zauwazyłam;) Bez obaw... wazne bys była NATURALNA, by widział ze akceptujesz siebie jaka jestes. Powodzenia;)

Gość bojąca się..
dokładnie waze 82kilo i mam 165cm , ten chłopak jest ciemnoskóry i podobno ma ogromna pałe:)

Gość lemonka*
nie boj siee:)wiecej pewnosci siebie:nie raz jest tak ze ktos woli np:tylko wysokie kobiety i tylko brunetki a potem nagle okazuje sie ze zostaje oczarowany przez niska brunetke:P czlowiek nie krowa wiec moze zmieniac poglady i gusty:)wiec nie ma co sie bać.( a skad ta pewnosc ze on sobie wyobraza BARBI????)

Gość u mnie podobnie
no wlasnie niekoniecznie waga musi Cie dyskwalifikowac... ja jestem dosc wysoka i wazac 68kg spotkalam sie z chlopakiem z netu, tylko ze on wazyl 20 kg wiecej ode mnei wiec luzik :D :D

Gość podaj wzrost i wage
nie podszywajcie sie pod nia 😡

Gość bojąca się...
Podobno buzię mam sympatyczną, piękne duże oczy, białe zęby tylko ta figura blee

Gość lemonka*
mialo byc : niska blondynke ( a nie wazne w sumie:)

Gość bojąca się..
mam jeszcze problem z trzymaniaem moczu wiem ze dla podszywaczy bedzie to wspanaiała okazja zeby sie pośmiac,ale to naprawde sprawia mi wiele problemow-otoz-nie trzyamam moczu,kiedy kaszle,kicham,szybciej biegne lub...przy jakims wiekszym wysiłku fizycznym popuszczam,ostatnio podczas stosunku osikałam partnerowi cały brzuch i fiuta. Mam w zwiazku z tym pytanie-jak to sie leczy?Czy znacuiie moze jakis sposoby,czy trzeba z tym isc do lekarza?a jesli tak to do jakiego?

Gość bojąca się...
Z ta waga to nie ja Ktos sie podszywa

Gość lemonka*
DO BOJACEJ: idz i nie stresuje sie tak:) nie wiem ale wydaje mi sie ze co niektorzy robia sobie jaja i wkurza mnie to/dzieci maja juz wakacje i nudzi sie tak?????moze na plac:P:P zabawwww

Gość bojąca się..
Jezu, zawsze jak kogos poznam to pierwsze zblizenie po jakims tam czasie to robienie loda! Znajomi powiedzieli ze jakas chora jestem ze powinnam najpierw sie z nim przespac a nie zaczynac od robienia loda. Ale kiedy ja to lubie Myslicie ze faceci sadza ze jestem jakims perwersem? Przeciez oni to lubia? A moze sie myle? Moze to zbyt intymne? PROSZE POMOZCIE

Gość bojąca się..
hja mam nick z dwoma kropkami także widać bo podszywacze juz nawet się zaczernili

Gość Kajetan Slonina
Zostalem w zyciu kilkakrotnie wydymany w kakaowe oczko przez murzynów i dlatego się ich boję teraz..A mają te pałencje :(.Jak mi jeden wsadzil to mi gardlem wyszlo

Gość bojąca się..
aha jeszcze jedno pytanko:jak mu lizać kakao? jeszcze tego nie robiłam a mam ochotę spróbować.

Gość Kajetan Slonina
hehehe..i tak spierdoli

Gość u mnie podobnie
i to sa dorosli ludzie- zenada :O

Gość bojąca się..
Mam bardzo duży problem - w nocy zachciało mi się seksu analnego, który bardzo lubię. więc użyłam świecy. Tylko, że pod wpływem ciepła ona się odkształciła i zablokowała w środku! Nie moge jej wyjąć, nie mogę nic zrobić! Strasznie mi wstyd iść do lekarza, bo co mu powiem, może wy mi coś poradzicie. Błagam, pomóżcie, to nie jest żart!