Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pollyy

to chyba załamanie nerwowe

Polecane posty

Gość Pollyy

Mam już dość. Oblałam kolejny egzamin do ktorego się długo uczyłam i uwazalam, ze jestem przygotowana.Nic mi nie wychodzi.Nie chce juz studiować, nienawidze swoich studiow, są dla mnie za trudne. Pomozcie mi się pozbierać, bo nie wiem co dalej ze mną będzie....

Gość to moze ja się wypowiem
a co studiujesz?

Gość Pollyy
Biotechnologie

Spoko. Ja chyba też oblałem egzamin, którego nie powinienem był oblać. Zdarza się. Daj sobie tydzień relaksu i zabieraj się do roboty. Rozdział dziennie przez wakacje i - bez wzgledu na to czego masz się nauczyć - nie będzie problemu. A łatwe studia są do bani. Dopiero jak się wysilisz, wiesz, ze coś osiagnęłaś.

Gość to moze ja się wypowiem
no to zycze powodzenia i pozdrawiam 🖐️ nie łam sie :D

Gość Pollyy
Mam jeszcze jeden bardzo trudny egzamin w lipcu,a porazki mnie strasznie zniechęcają. Cięzko mi teraz uwierzyć ze zdam ten następny, a bez tej wiary to nawet nie warto się uczyć.

Doskonale Cię rozumiem. Aż za dobrze, he-he-he. Daj sobie dwa dni, posprzątaj pokój, upij się... no, zrób coś. A potem ucz się do lipcowego i będzie wszystko OK :)

Gość Pollyy
dzięki Nefrytowy Krabie za wsparcie. Widzisz, ja juz nie wytrzymuje na tych studiach. Mam kiepskie oceny, mimo że duzo się ucze. Natomiast wielu moich znajomych na prywatnych uczelniach ma 5. Czuje się przy nich jak debilka. Oni już od tygodnia cieszą się wakacjami, a ja ciągle z nosem w ksiązkach.Dlaczego to jest takie niesprawiedliwe?