Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agadana

małolaty!!!!

Polecane posty

Gość agadana

Założcie specjalny topik na którym będziecie poruszać swoje ciężkie tematy i nie zaśmiecajcie non stop nowym gównem....bo mnie rzucił...a mój się nie przytula....a moja mama....a mój tata....a mój pryszcz....a moje majtki.... bo u mnie gorąco....bo umnie zimno....bo u mnie wysoko itd...itp

czasami tematy małolat są poważniejsze od tych niby doroslych kafeteriuszek :P

Gość marei
agadana, no to o czym ty chcesz tu pisać? O nowych lekach na Twój reumatyzm starczy?

a najlepsze numer gdy malolata uswiadamia trzydziestolatke jak zyc, ze trzeba robic tak i tak, bo ona tak robi ze swoim chlopakiem, z ktorym jest miesiac i w 8 letnim zwiazku tez tak trzeba :)

a ja jak Lwica dzieci swych bede bronic malolat chociaz sama juz dawno nie jestem :O

oto problem z takiego topiku rok temu, jak mialam 14 lat calowalam sie pierwszy raz z jezyczkiem. to bylo na imprezie i pozniej jeszcze kilka dni po. ogólnie bardzo dużo razy to robilam, ale to bylo z takim glupim kolesiem, ktorego nawet nie lubilam... :O ja-majka, zalezy ile masz lat. Czesto 17 sie wydaje, ze sa juz dorosle u podskocza wyzej dupy

ale tutaj na szczescie takich tematow nie ma :P a prawda jest, ze jesli wiemy, ze ktos jest mlodszy to wtedy nie traktujemy go powaznie nawet jesli chodzi o zwykla rozmowe, bo uwazamy, ze co on moze wiedziec o zyciu :P zwyczajna dyskryminacja :P

I pewnie wiele osób stąd, które wydają nam się \'na poziomie\' mają o wiele mniej lat niż my sami :P tylko się nie przyznają..

ty myrevin zawsze dzieciakiem bedziesz, wiec o malolach nawt nie mysl :P dyskryminacja? Nikt nie bedzie traktowal powaznie porady usiadz i powiedz mezowi, ze nie chcesz aby pil. poprostu mu to powiedz. Porozmawiaj z nim. Taaaa, a 20 letnie malzenstwo sypie sie bo facet znow pije... taaaa... wystarczy mu pwoedziec: staszek nie pij, i on poslucha :)

no, ale tu nie ma nic o usmwiadamianiu 13-latki przez 11-latke :O a ten temat tez juz widzialam... :O Myrevin mam na mysli osoby, z ktorymi nie jestes zwiazany emocjonalnie :O

dwa szalone kierpce - nie no wiesz :P może żona na to nie wpadła :P Ale kurdę, serio - uogólnianie nigdy nie wychodzi na dobre, bo można przeoczyć naprawdę wartościowych ludzi. Wiem z doświadczenia (nikłego?)

albo taki tekst: pytanie: mam mala blizne na brwiach, chcialam sobie zrobic makijaz permamentny, bo nie zawsze moge sie umalowac. czy ktos orientuje sie w cenach i dobrych gabinetach? odpowiedz 14 latki: KuP sObIe kredke Do BRWi i po SpRaWie, niooo :) taaaaaa, bardzo modra porada

Gość ubodło mię to
a moze chodzi o to, ze po prostu brakuje Wam tego okresu kiedy mieliscie tylko takie "problemy" i zyczajnie zazdroscicie :D :D bo sami jestescie zgorzknialymi starymi pannami i kawalerami :D :P :P

inny problem: jestesmy malzenstwem od 5 lat, chyba cos wygasa, nie wiem co robic, maz stracil zainteresowanie mna. jestem zalamana. 14 latka radzi: idzcie do kina, zrobcie razem kolacje, a uczucia na nowo zakwitna. Z moim chlopakiem po miesiacu mielismy to samo, ale starsza siostra mi poradzila i pomoglo, tobie tez pomoze. Odkrylismy, ze na rowerach jest fajno.

Gość agadana
Na wypadek wojny z użyciem Bojowych Środków Trujących przechowuję w odbycie maskę p-gaz i butlę z tlenem :classic_cool:

Ej, to o kredce, to całkiem niezła, łatwa i tania porada ... Słuchajcie, każdy z nas kiedyś był dzieciuchem, mniej lub bardziej... Te małolaty co tu piszą są biedne, bo rodzice się nimi nie interesują, kolegów mają nie lepszych od siebie... Nie piętnujcie tych dzieci neostrady... A słowem wyjaśnienia : mimo bycia stateczną mamą i żoną, jestem małolatą :P - żebyście mnie widzieli jakiego świra dostaję jak bawię się z synem :D ...

do osoby o niskim poczuciu wartosci -> dzieciaki wejda wszedzie i w powaznych tematach idiotko sie wypowiadaja, a powaznych tematow sie nie omija ;) Pokazalas \"idiotko\" jak rozumujesz :)

-->Ja_majka Po za dziećmi nie mam specjalnie kontaktu z osobami w tym wieku a więc ... A na forum wiadomo, wieku nie widać.