Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 iwalk

dostalam takie cos ze stacji krwiodawstwa ! help!

Polecane posty

Go艣膰 iwalk

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwalk
pierwszy raz oddawalam krew i dostalam zawiadomienie o ponownej kontroli za 3 miesiace! czy to znaczy ze cos nie tak z krwia?! nie bylam narazona na zakazenie wirusami czuje sie super o co chodzi?;( pomozcie blagam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co takiego dosta艂a艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 badania trza powtarza膰
rutynowe dzia艂anie. Wsjo. Topik uwa偶am za zamkni臋ty. __________________________________________________________

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhhhhh
moze akurat potrzebuja Twojej grupy krwi, albo chca sie zapyatc czy nie chcesz jeszcze troche oddac! moze do kazdego kto oddaje co jakis czas wysylaja! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwalk
naprawde??? ale to nie oznacza ze cos nie tak skoro prosza zebym nie oddawala krwi do czasu 3 miesiecy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 badania trza powtarza膰
s艂uchaj, je艣li a偶 tak si臋 boisz po prostu tam zadzwo艅 lub id藕. :)

Udost臋pnij ten post

JA te偶 kiedy艣 odda艂am krew i dosta艂am zawiadomienie ze mam przeciwcia艂a HCV zrobilli wok贸艂 mnie i mojej rodziny takie zamieszanie, wzywali nas do sanepidu, kazali si臋 wszystkim zaszczepi膰 na WZW Typu B Lekarz rodzinny przepisa艂 mi tabletki na w膮trob臋 (podejrzena 偶e mo偶e by膰 uszkodzona) og贸lnie niez艂膮 jazd臋 mi zgotowali, a co zabawne wychodzi艂o to tylko na badaniach w PCK a w szpitalnym labolatorium nie. Zacz臋艂am si臋 leczy膰 w poradni gastro co艣 tam i tam dopiero trafi艂am na normalnego lekarza, kt贸ry mnie usokoi艂, wyt艂umaczy艂 co To s膮 te przeciwcia艂a, co to jest WZW Typu C itd. A po roku kontroli krwi, okaza艂o sie ze jestem jakim艣 tam procentem u kt贸rego podwy偶szona ilo艣膰 przeciwdzia艂 nie oznacza 偶贸ltaczki typu C i ze wszystko zanik艂o i mam dobr膮 krew. Ale wniosek z tej przygody dla mnie jest jeden: nie b臋d臋 oddawa膰 krwi, zw艂aszcza ze to 藕le znosz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwalk
wiadomo ze pojde ale dzis chyba nie zasne ze stresu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwalk
uuuuuuuuup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwalk
uuuuuuuuup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helou
za trzy miesiace - do kolejnego oddania krwi :) kobiety moga oiddawac co trzy miesiace wlasnie. to takie popdziekowanie i zaproszenie na przyszlosc - jak sie domyslam :) mozesz byc skojona. jakby cos sie dzialo, nikt niczego by przed toba nie ukrywal ;)

Udost臋pnij ten post

ojej po prostu dosta艂a艣 legitymacj臋 honorowego dawcy. chodzi o to, 偶e je艣li b臋dziesz jeszcze chcia艂a odda膰 krew to mo偶esz to zrobi膰 ale najwcze艣niej za 3 miesi膮ce bo kobiety cz臋艣ciej ni偶 co 3 miesiace nie mog膮. i tyle.. czym tu si臋 stresowa膰? :D ja oddaj臋 krew regularnie od roku, jak tylko sko艅czy艂am osiemnastk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwalk
niestety bylo cos nie tak ale niegrozne zdyswalifikowali mnie czasowo mam nadzieje ze nie na zawsze:/ zadne zaproszenie do kolejnego oddania lol

Udost臋pnij ten post