Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotki dla niego

chce zrobic niespodzianke mojemu mezczyznie w postaci moich rozneglizowanyhc fot

Polecane posty

Gość fotki dla niego

poradzcie mi gdyz kompletnie nie wiem w jaki pozycjach sie ustawiac, co konkretnie fotografowac,wjakich miejscach itd. zapodajcie fajne pomysly

Gość mikeforester
ja zrobilam zdjecia biustu. na lezaco, wygladaly super (mam 70D). najlepiej cyfrowka, mozesz pstrykac do woli i wybierzesz najladniejsze

Gość czekamy az sie rozstaniecie
na foty w internecie :classic_cool:

Gość fotki dla niego
bez przesady:) miejmy nadzieje ze nas to nie czeka..ani mnie ewentualna popularnosc w internecie

też wpadłam na ten pomysł :) zrobiłam fotki, ale bardziej w wersji artystycznej, obrobiłam w photoshopie i dałam na płytce :)

Gość fotki dla niego
ale jakie fotki porobilas? nikt nie ma fajnych pomyslow????? haloo

Gość CDR
najlepiej niech On będzie fotografem a Ty modelką może też na odwrót.. Chyba, że jesteście "na odległość"

Gość mikeforester
Zrób sobie np. zdjęcie cipki z wetkniętym do niej zapalonym papierosem,to działa bardzo podniecająco na facetów

o nie mogę z zapalonym papierosem !!!!!!!!!! zacznij od takich spokojniejszych , potem sama się rozkręcisz , jak już zrobisz foty to wybierzesz te najlepsze :)

Jeżeli jesteś opalona to wysmaruj się oliwką, skóra będzie ładnie wygladała... Jakis fajny makijaż i włoski... Zdjęcia nie muszą być całkiem nagie, mogą być, ale możesz coś tam zawsze zasłonic... Jeżeli wlosy są długie- to fota w pozycji stojącej może byc od pasa w górę z opuszczonym włosami na piersi. Możesz położyć się na łożku na brzuchu i co będzie widać? Tylko pupę... a zdjęcie fajne... Wydaje mi się, ze takie będą ciekawsze niz wywalanie sie na golasa... to ma pewnie na żywo :) wiec niech troszkę wyobraźnia popracuje :) Fakt, że najlepiej cyfrówką, ale o tym pewnie mówisz, bo mało kto korzysta teraz z normalnego aparatu... Heh... a potem przegląd razem z Panem, który wywoływał te fotki czy wszystko oki... :)