Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majteczkiii

czarna bielizna

Polecane posty

Gość majteczkiii

powiedzcie mi jesli macie jajeczkowanie albo nawet nie to i tak wydzielacie sluz (ja tez :) ) i za czarnej bieliznie zawsze cos widac. zazwyczaj uzywam wkladek ale kiedy facet sie do mnie dopiera to tak nieestetycznie miec wkladke a na majtkach zostaje slad. jak sobie z tym radzicie?

Gość 78uh
"facet sie do mnie dopiera"-----kocham kafeterie podczas wakacji!!!:D:D:D:D:D

Gość gość
No chyba Twoj facet nie pomysli, ze Ci slimak przebiegl w kroku, raczej bedzie wiedzial co to i dlaczego sie wydziela. Jesli choc odrobine wyedukowany, to przyjmie to normalnie.Osobiscie nie ywobrazam sobie NIE noszenia wkladki.

Gość majteczkiii
oj tam przejezyczylam sie :D mialo byc dobiera ale dzieki za spostrzegawczosc :)

Gość Może to nie miłość...
ja mam zawsze wkładki. Lepsze to niż brudne majty. Są przecież też czarne wkładki. A poza tym to jak widzę, że facet się zaczyna dobierać to lepiej wyjść i wyjąć wkładkę. A tak w ogóle to mojemu nie przeskadzają wkładki i mam problem z głowy. :-)

Gość majteczkiii
pozdro600 ale przed sexem tesz masz wkladke? nie krepyje Cie to? Twoj facet pewnie nie zwraca na to uwagi :)

Gość kupię takie majtki ze śluzem
agresywny27@o2.pl

Gość gość
Przed seksem wyjmuje, bo....krepujaca taka wkladka dla mnie? Sama nie wiem. Moj facet zreszta raczej nie wpatruje sie sokolim wzrokiem w krok moich majtk, gdy mi je zdejmuje. Mysle, ze Twoj tez nie.:)

Gość majteczkiii
do kupie takie majtki ze sluzem chlopie kup sobie najtansze majtki na bazarze :) i wyszuraj po nich slimakiem. efekt jak w realu :) a ile chcesz za takie gacie?