Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kollla

*********** Mój facet ma depresję !!!!!***********

Polecane posty

Gość kollla

Witam , nie wiem jak sie odnaleść w takiej sytuacji. Od pewnago czaSU mój ukochany bardzo sie zmienił - przestał być spontaniczny i radosny. Mówi że ma dość monotoni życia - wstawania codziennie na 8.00 powrót po 19.00 .Pracuje od trzech lat i wiem że to coś głebszego niz chwilowa chandra. Mówi ze ma dość i nie tak wyobrażał sobie zycie i nie może się z tym pogodzic że tak ma być do kiedy? Aż nie umrze ? Praca podobno daje mu satysfakcję. Czy dorosłość muswi boleć? Ja jeszcze studiuje - (życie lekkie stresy to sesja )wiec nie mogę postawic się w jego sytuacji , chociaż chciałabym bardzo. Staram się rozmawiać , urozmaicic nasz czas - wyjazdy , nowi znajomi. Niestety niewiele to daję. Jak pomóc ? Co wam ułatwiło "aklimatyzację" z szarą rzeczywistościścią ? Czy poddanie się rytmowi dnia, zycia też dla was jest porazką i konformizmem ?

Gość Al-Raghie Mabyatch
To niech ruszy dupęz domu na weekend, i czasem po pracy...

Gość kollla
to nie chodzi o ruszenie "dupy" - bo jestesmy aboję aktywni - teraz rzeczywiście przygasł ale ja go motywuję. Chodzi o to ze wiekszość jego życia ma rytm narzycony , jest zobligowany i nie widzi przedn tym ucieczki -- bo tego wemaga od nas zeczywistośc ze nie ma odwrotu.

Gość Slodkie Zycie
Niestety, wiekszosc z nas to przezywa....wiem co Twoj facet czuje, tez sie z tym mecze. Tez pracuje od pon. do pt., od rana do wieczora. Nie wyobrazam sobie spedzic w taki sposob calego zycia, przeraza mnie to!!!

Gość kollla
To dlatego ze moj facet nie miał ostatnio okazji przeżyć analnej przygody ze mną gdy odmówiłam założenia kutaśnej protezy i dokładnego spenetrowania jego jamy kakaowej grubą pałą. Obraził się i teraz ni to kwiczy ni to stęka kiedy uprawiamy razem seks. Czy to oznacza że przegraliśmy życie?

Gość do podszywacza
niezle - prawie jak kollla - życze ci udanego zycia - twoja elokwencja poraza .Miłych dzieci obys ty nie okazał się ich tatusiem to maja jakąś szansę :P

Gość kollla
dzięki - ale na farmakologie moze za wcześnie - bardzij mi chodziło o małe podpowiedzi co wam pomogło sie pogodzic z tym wszystkim ?

Gość i co z pomysłami

Gość kollla
ja się dalej staram ale na jak dłudo starczy mi samej siły?