Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bojąca się...

Kremy koloryzujące..

Polecane posty

Jakich używacie? Bo podkład jest na te upały za ciężki a chciałabym lekko się podmalować.Myślałam nad kremem tonującym ale nie wiem jaki jest dobry.

Gość niebieskoookaa22
ja wiem, że są kremy tonujące z Avene z filtrami dodatkowo.... taki łososiowy koloryt, mają wyrównywac koloryt buzi.... ja nie wiem, bo jeszcze nie wypróbowałam, ale na półce jest;)

Gość używalam kremów
koloryzujących z Oriflame i z Yves Rocher,uważam,że są calkim ok,na pewno na lato bardziej się nadają niż zwykly fluid,są o wiele lżejsze.

no właśnie chciałam wyrównać koloryt cery i małe przebarwienia ale nie chciałam nakładać zwykłego fluidu bo wtery wygląda się jak otynkowana.Dzięki za odpowiedzi :)

Gość używalam kremów
masz rację,zwykly fluid wygląda latem strasznie sztucznie na twarzy,kremy koloryzujące na lato nadają się idelanie,wypróbuj a na pewno będziesz zadowolona:-)Polecam i pozdrawiam🖐️

Gość neri
ja używam krem tonujacy Lumineuse firmy Vichy, trzy kolory do wyboru, wersja dla cery suchej oraz normalnej i mieszanej. Polecam!:)

Gość teraz Nivea
Nivea wprowadzil Nivea Visage Young krem nawilżający z dodatkiem podkładu. Jak dla mnie to jest super!!! Nawilża, matuje i ładniy kolor daje. Ok. 14 zł.