Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

JAK MNIE WK......WIA TO LAT!!!!!!

Polecane posty

jak mnie to lato w...wia w nocy spac niemoge tak goraco i nadodatek te komary wrrr.....zasnac niemoge jak mam stopy cieple ....skora mnie w nocy swedzi ...co to jest...

Ja też przez ten upał w nocy spać nie moge :/ duchota jest straszna :(

Gość przegrzana23
ja mam tak samo,już mnie wkurwia ten upał,na dworze gorąco jak w piecu,żar leje się z ieba,w domu sauna,otwieranie okien nic nie daje,nadal jest duszno:-oZ tego goraca nie mogę w nocy zasnąć,jakjuż zasnę to i tak co chwile się budzę bo jet tak duszno,skora tez mnie cal swędzi,prysznicnawet co pol godziny nic nie daje bo leje się ze mnie,cal sie kleje i lepie,we wszystkim jest mi goraco:-oJa sie po prostu duszę w te upaly😭Wole nie mslec co by bylo gdybym byla gruba skoro nawet przy moej dosc niskiej wadze sie rozplywam:-oMASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja chce normlana,ludzką pogode,am dosc tego skwaru!!!!!!!!!!!

Gość Masakra to jest np w Turcji

Gość a ja zaluje
ze nie ma takiej pogody przez caly rok. Mozna przynajmniej smigac moturkiem bez problemow i nie trzeba chowac maszyny do garazu, kiedy konczy sie sezon.. ech... :(

Gość przegrzana23
owszem,taka pogoda bylaby znosna gdyby sie mieskzalo nadjakimś cieplym morzem jak np.Wlochy,Grecja,Hiszpana.W tamtejszych nadmorskich miejscowosciach nie odczuwa sie tak upalu,nawet jak mocno grzeja bo jest odpwienia wilgotnosc powietrza a jak tu przezyc taki upal w mieście???!!!

Gość uwielbiam upał
czekałam na to od zeszłego lata :-) Mieszkam w wielkim mieście, żeby nie było, że leżę na plaży