Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka blondi

chce się z toba rżnąć, co byście powiedziedziały gdyby tak powiedział

Polecane posty

Gość kobitka blondi

do was wasz facet? Poczułam się co najmiej dziwnie.

Gość facet blondi
chcę się z toba rżnąć kobitko blondi:)

Gość łojejka
moj mi mówi często że by mnie z chęcią zerżnął:)))szczególnie wtedy gdy jest strasznie napalony:) i mi to nie przeszkadza.

Gość kobitka blondi
Ja bym mu powiedziała że nazywam się Edmund i mam 50 lat,ale jeśli chce to może mnie ostro wybolcować:classic_cool:

Gość kobitka blondi
ale wg mnie to było dosyć...ehm obcesowe , choć nigdy nie stroniliśmy się od seksu taka forma mnie zdziwiła jaką użył.

Gość yyyyyyyyyyyyyy....
a mnie to rozpala :P zresztą sama czasem mu mówię że chcę żeby mnie zerżnął... Czasami odrobina "ostrości" jest super :D

Gość kobitka blondi
cóż zachęcona jego propozycją wzięłam żyletki z szafki w łazience po czym wręczyłam mu dwie i sama wziąwszy po jednej do każdej ręki zaczeliśmy się rżnąć i ciąć ąż ciekła krew i w końcu musieliśmy wezwać pogotowie a na pytanie sanitariusza jak to się stało powiedziałam mu że rżnęlismy się on mnie a ja jego. Dziwnie sie na nas popatrzył po czym po udzieleniu nam pomocy przybyli inni panowie w białych kaftanikach i po krótkiej szarpaninie gdy chciałam zerżnąć ich w samoobronie zapakowali nas w białe kaftaniki i odwiezli do miejsca odosobnienia pensjonatu "rusałka wodna" niestety nie moglismy sie tam rżnąć bo nas ciągle pilnowali mimo że polubiłam to ostre rżnięcie z moim chłopakiem.

Gość dobredobredobre
i jak tu nie kochać podszywaczy? :D

Gość ha hah hahaha
podszywacz brawa! ha ha ha!

Gość cartman erik
rżnę głupa w najlepsze onanizując sie do portretu Andrzeja Leppera

Gość v6w5rciu2q75892cum
moj byly zawsze tak mowil..przy tym mial fajny usmiech i spojrzenie..lubialam te bezposrednosc i podobalo mi sie :)

Gość v6w5rciu2q75892cum
za karę, że to polubilam dostalam pasem z metalu po mordzie. potem wzial mnie za habety i zaprowadzil do komory gazowej rznelismy sie niezle az w koncu zdechnelismy szkoda, nie?

Gość dddkupa
cóż zachęcona jego propozycją wzięłam żyletki z szafki w łazience po czym wręczyłam mu dwie i sama wziąwszy po jednej do każdej ręki zaczeliśmy się rżnąć i ciąć ąż ciekła krew i w końcu musieliśmy wezwać pogotowie a na pytanie sanitariusza jak to się stało powiedziałam mu że rżnęlismy się on mnie a ja jego. Dziwnie sie na nas popatrzył po czym po udzieleniu nam pomocy przybyli inni panowie w białych kaftanikach i po krótkiej szarpaninie gdy chciałam zerżnąć ich w samoobronie zapakowali nas w białe kaftaniki i odwiezli do miejsca odosobnienia pensjonatu "rusałka wodna" niestety nie moglismy sie tam rżnąć bo nas ciągle pilnowali mimo że polubiłam to ostre rżnięcie z moim chłopakiem. fenomenalne, wybitne hihihi

a to z kolei przykład próby podszywu sklecona przez ciołka i przygłupa: za karę, że to polubilam dostalam pasem z metalu po mordzie. potem wzial mnie za habety i zaprowadzil do komory gazowej rznelismy sie niezle az w koncu zdechnelismy szkoda, nie?

Gość kobitka blondi
pytałam poważnie a spotkałam sie z głupimi odpowiedziami podszywaczy, idzcie dzieci się bawić gdzie indziej piaskownica na was czeka nie forum erotyczne. Osobiscie poczułam się trochę tak szmatowato gdy tak do mnie powiedział.

Jesli macie do siebie szacunek to nie powinnaś się czuć \"szmatowato\" jak to napisałaś. Może to go kręci :)

Gość mnie to kreci jak
mój facet tak do mnie mówi hmmmm wrrrr

...... mmmmmmmm bardzo bym chciała żeby tak do mnie mój facet powiedział ... ogromnie mnie to kręci...

Gość a jak to smakuje
mój tez czasem mówi że chce sie ze mna pieprzyć.. ja to lubie..

Gość Adamowa
Mój jest strasznie delikatny i nigdy by tak do mnie nie powiedział, aczasem bym chyba chciała...:( W czasie naszego pierwszego zblizenia, ja mu tak powiedziałam: rżnij mnie i na następny dzień powiedział mi, że dziwnie się poczuł, gdy tak się odezwałam:( Od tamtej pory jużsię tak nie wyrażam,zwłaszcza że na ogół właśnie "kochamy się", ale czasami dobrze by było gdyby odłożył te wszystkie czułości na bok i mnie...;)

Gość 29
hmmm... u mnie, dla odmiany, to ja chciałabym coś takiego czasem usłyszeć a mój partner twierdzi że gdybym ja powiedziała takie słowa, odechciałoby mu się seksu, sam też nic sprośnego nie mówi buuuuuuuuu

Gość a my z moim
tak do siebie gadamy czasem

Gość fisaczka
A ja bym powiedziala: - o nie to ja cie zarżne i w trakcie orgazmu..........

Gość uwielbiam rżnąć
Wczoraj pociągiem przyjechał nowy towar . Pięknę i świeżutkie , bardzo zdrowe laseczki . Trafiły od razu pod moją opiekę i każdą beleczkę oglądałem na wszystkie strony i ostro się wziąłem do roboty i do rżnięcia, każdą przerżnąłem wiele razy , najpiękniejsze belki odłożyłem na tralki, do przerżnięcia mam również belki na podłogówkę. Uwielbiam rżnąć :)