Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierrrrrrrrrrrrrrrrrr-dzę

Przestańcie uskuteczniać te wszystkie patologie!

Polecane posty

Świat zszedł na psy...:o Ludzie sąskutecznie zryci:o Czytam to forum z niedowierzaniem! Przestańcie wmawiać ludziom, że każda kobieta ma obowiązek obciągać z połykiem i nadstawiać dupy, żeby jej facet miał się gdzie spuścić! Przestańcie wmawiać sobie, że normalnym zjaiskiem są 12-13 latki depilujące sobie cipę, bo przecież tak trzeba. Takie dzieci powinny się interesować NAUKĄ a nie tym, jak sobie wydepilować odbyt!!!!:o Przez te wszystkie brednie moja dziewczyna przyszła kiedyś do domu z woskiem i pyta się, czy pomogę jeuj wydepilować ręc...:o Myślałem, ze się wśćieknę! Ona ma śliczne ręce! Sama by tego na pewno nie wymyśliła, tak samo9 jak większość z was nie wymyśliłaby6, że trzeba sobie zrobic lewatywę, nasmarowa upę kremem i dać się wyruchać po to, że być dobrą kochanką:o Albo topik o tym, że to skandal, że polskie panie nie gola odbytu:o Żenada! Każdy goli, co mu się podoba... Nie sądziłem, że ludzie mogą być tak zryci:o

Widzisz Kotuś, bo oprócz umiejętności czytania i przyswajania informacji, warto też posiąść umiejętność samodzielnej refleksji.

taaa:) i właśnie dlatego co i rusz powstaje topik o tym jak wydepilowac sobie piczesa albo co zrobić, żeby się PRZEMÓC do anala:o Szkoda mi po prostu tych dzieci:( Ale udziela się to również normalnym osobom. Właśnie moja dziewczna, która praktycznie wcale nie ma żadnych włosów na rękach ani nigdzie uważa, że inni będą ją uważać za niezadbaną. No ale oc innego dbać o siebie a co innego depilować ręce, głwoę, dupę, wszystko! Kto to w ogóle wymyślił?!

I korzystanie z tematow ktore sa nam potrzebne i nie byc takim podatnym na te wszystkie brednie:o

Gość cfo sie puszysz
twoja kobieta zdobywa tu cenne informacje

Gość cfo sie puszysz
trzeba wiedziec jak dupke wygolic

Gość widocznie laska ma jakies
kompleksy i chyba nie jest zbyt rozgarnieta :O

Gość to idź się golić pryszczaty
onanisto i nie wtrącaj na topik, na którym nie jesteś potrzebny.:P

Gość zgadzam się calkowicie
z autorem topiku,niektóre tematy na forum to już patologi,szczególnie te wszystkie brednieo analu:-oNiekórzy ludzie są naprawdę zryci,pisząc 5000 topik o tym jak golić odbyt i że koniecznie KAŻDY musi to robić:-oTo już kurwa jakaś propaganda:-P

Trzbe przyznać, że psychologia tłumu udziela sie userom. (Dlatego piszę pod ośmioma nickami:classic_cool:)

Gość tutaj Rysio z Klanu
A ty wiesz jak założycielu dupe skutecznie ogolic pewnie NIE a ja wiem bo Grażynka mi powiedziała

Gość a juz myslala ze gozdzikowa

Gość krystyna z gazowni dzwoniła
;)

Gość tutaj Rysio z Klanu
juz nie mam problemów z goleniem odbytu teraz bede golił nogi masą cukrową juz Grażynka mi szykuje ten specyfik i co jestem eleganciik

Autorze masz całkowitą rację.Tyle bredni na temat wyglądu i seksu nigdy nie słyszałam.To golenie,depilowanie ciał i jeszcze wymaganie by faceci pod pachami tez się depilowali jest całkowicie chore. Anal-to w ogóle dla mnie zagadka.Jeśli się to czyta to ma się wrażenie,że to całkowicie normalne,wszyscy to robią .Ktoś chory założył topik i chyba sam to podtrzymuje.

Gość krystyna z gazowni dzwoniła
a tematy z cyklu "nigdy nie miałąm dziewczyny" albo "na żonę tylko dziewica, nie używana" to niby mądrzejsze?

od mojej wybranki to się odpierdol, kolego:o Piszę o tym, że nawet mądre i piękne osoby, jak czytają o tym, jakim to brakiem higieny, pojęcia czy estetyki jest niedepilowanie czegos tam, w końcu zaczynają tak myśleć. Nie wiemy, coi myślą inni ludzie. Dopiero na forum można to zobaczyć, bo tutaj każdy jest aninimowy. A potem się ktoś naczyta topików: o bże! Jakie to obrzydliwe! Widziałam dzisiaj jakąś laskę z nieogolonymi włosami na rękach!! Łojezusicku, no! Albo jacyś młodociani onaniści, którzy czytają takie topiki mają potem takie pojęcie o kobietach, że muszą mieć ogolone ręce, nogi, plecy, brzuch, wąsy, pachy, ODBYT, b inaczej nie są kobietami, a także MUSZĄ stękać na kolanach wijąc się w dzikich spazmach połykając ich spermę, wylizywać im tyłek, a następnie dać się zerżnąć w odbyt:o Ludzie! Pomyślcie, że takie same rady za kilka lat moga czytać wasze dzieci!!!:o

Gość Mi pur purple
Ja nie wiem, ale chyba każda normalna kobieta wie który temat jest sensowny:) Dla każdej pewnie inny. A jeśli dziewczyna autora topiku goli sobie ręce to nie przez foprum tylko przez własna głupotę (może ma za duzo wolnego czasu ;) )

sam sobie takiego topiku napewno nie podtrzymuje. Takich świrów jest od cholery. Jakby mogly to rzesy by sobie depilowały. Depilacja sama w sobie jest normalna. Sama bym z jednym wloskiem na nodze nie pokazała sie na ulicy. Ale golić dupę to juz przesada.

ciekawe, czy ci zwolennicy analu i innych "zabaw" dawaliby takie same rady swojej córce: tak, masz zrobic lewatywę i czekać z nadstawionym tyłkiem, aż jakiś pacan cię zerżnie. Co z tego, że boli? musi boleć! pAMIęTAJ CóRCIU, żE JAK OBCIąGASZ, TO TYLKO PO SAME KULE I Z POłYKIEM:O Gratuluję:o

Nie, moja dziewczyna nie goli sobie rąk, rozważała to, zanim jej tego nie wybiłem z głowy.

Pomarańczko! Normalne jest to co uważasz za normalne. Sama sobie stwarzasz granicę. Dla Ciebie wyjście z nogami nieogolonymi to wstyd a dla kogoś innego z rękoma nieogolonymi. Tak naprawdę nie ma różnicy. I to, i to jest nienaturalne.

Gość a jakby twojej
dziewczynie kazali ufarbowac włosy na zielono to co zrobiłaby to???? bo modne tak??? ja tez czytam niektóre głupoty ale nie pomyślałabym zeby ręce golic wiec nie zwalaj na tematy tylko na inteligencje swojej dziewczyny

To nie kwestia inteligencji, ale pewności siebie i umiejętności nie ulegania wpływom.

Gość ale tak czy siak wiele tematów
na Kafeterii jest patalogicznch:-o