Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna jedyna

PROSZĘ POWIEDZCIE CO O TYM MYSLICIE...JAK ZINTERPRETOWAC JEGO INTENCJE...

Polecane posty

Gość taka jedna jedyna

Postaram sie jakos w miare skrotowo to opisac... Sytuacja jest taka, od dluzszego czasu podobal mi sie jeden facet, wiem ze mnie lubil, bo zawsze byl mily,serdeczny i takie tam, ale nic wiecej. Ot taki kolega. Zdarzaly sie sytuacje ze mielismy okazje pogadac we dwojke i bylo sympatycznie- ale tez nie byly to spotkania prywatne raczej przypadkowe, nieumawiane. Az do ostatniego czwartku... napisal mi sms zwiazany z praca ( pracujemy razem ) ja odpowiedzialam, ale nie sugerujac wcale dalszej rozmowy, on znowu napisal i tak od slowa do slowa od smsa do smsa przeszlismy do bardziej prywatnej rozmowy. Ale tez nie myslcie ze byla to gadka niewiadomo o czym, ze tak powiem popisalismy sobie o zyciu :) I od tamtego czwartku on pisze do mnie codziennie, pyta co robie, pisze co on robi itd. Pozniej chcial moj nr. gg wiec i przez net sobie pogadalismy. Tak jak pisalam wczesniej on juz jakis czas temu zwrocil moja uwage... Jednak teraz nie moge w ogole zinterpretowac jego intencji ...? Po co on to wszystko robi ... ? To zwykla sympatia czy cos wiecej? Jak myslicie? Boje sie nakrecac, a na tyle odwazna nie jestem aby zapytac wprost...

Gość 24
Za dluuuuugie💤

wieksza zazyłosc, poa tym moze dobrze mu sie z toba mowi o zyciu itp ale jak co dzien pisze oj to mu bardzoo dobrze z Toba:) hmm chyba z tego cista bedzie milosna maka:)

Gość zbytdobryzebygokochac
jak najszybciej rozwiaz ta sprawe tak dalej byc nie moze, widac po smsach ze gosc sie napalil na ciebie, widocznie nie ma innej kobiety na oku, a ty jestes pierwsza lepsza ktora mu sie spodobala i on po prostu bardzo chce sie tobie przypodobac, aby zyskac u ciebie, ale gwarantuje ci ze straci bo juz niedlugo wczujesz, ze cos z nim jest nie tak i nie bedziesz chiala sie z nim spotkac.

zgadzam się z Białą_Magnolią ;) wygląda na to,iz stara sie do Ciebie zbilzyc,poznac blizej i chyba przedarło sie tu zauroczenie ;) nie wydaje mi sie by robił to jedynie z czystego kolezenstwa,badz uprzejmosci,wykazuje zainteresowaniw twoją osobą w wiekszym stopniu ,mówisz,ze razem pracujecie?...hm.... no coż zyczę powodzenia i szczęscia.pozdrawiam🖐️

Gość echh chopakuchopaku
do zbytdobryzebykochac>>wypluj swoj jad i nie mierz wszystkich swoją miarką...:o

potem w pewnym momencie i tak bedzie musiał wyrazic co mysli o obiekcie zainteresowan...i w jakims kolejnym smsie to wyartykułuje...i bedziesz wiedziec.. ja bym mu sie na twoim miejscu przygladał i obserwował go..... albo zapytaj go i co myslisz o mnie ? co w zwiazku z tym zrobisz ze mna jak takie ładne smsy piszesz do mnie ? albo wprost wal w zartach kiedy slub ? hehehe

jak sie boisz mówic wprost to zapytaj nie-wprost tak jakto kobiety potrafia pytac np. czy twoi koledzy juz mówia o nas ze Ty chodzisz ze mna ? ja bym tam sie nie piórkał i pytał wprost co czuje do Ciebie ? dziewczyno to facet ma podejmowac decyzje wiec sie nie bój..do Ciebie nalezy przyjac go albo odrzucic... najlepiej powiedz mu zeby sie lepiej starał....to moze go wypromujesz..do wpisu do twojego pamietnika oczywiscie hehhee

Gość Nie słuchaj Pucia
to dzieciak :-D

badz w takim razie cierpliwa i daj mu czas..jesli zdarza do dojdzie...i bedzie tez aklamacja ( łac. consensus ordinum ) np. kocham Cie ale to bedzie słodkie 🖐️:)🖐️

Gość zbytdobryzebygokochac
tylko wyrazilem swoja opinie, jak moze byc, mam nadzieje, ze sie myle, pozatym wszyscy tylko pisza ze to super, juz milosc wszystko pieknie, tylko jak potem okaze sie, ze tak nie jest to dziewczyna nie bedzie pojmowala co sie stalo

taka jedna jedyna... hmm nie mów ze sie w nim juz zakochałas......? ma branie chyba w twoim serduchu.. mów .... przystojny jest ? jest w twoim typie ? czujesz ze to to ? jesli tak to 🌼🌼🌼 🖐️🖐️

ja pisze na swym przykladzie:) jak sie czas poswieca to jednak z Cosik a nie tak sobie:) a zmierzac do celu, moze i na spotkaniach nie tylko na rozmowach:) I mysle, ze takie wymuszenie powiedz mi ze mnie kochasz, niszczy te n klimat wokol tych dwojga zakochanch w sobie ludzi:) przyjdzie czas i na jednym ze spacerow czy cos, gdzies ktos cos powie np pryz ksiezycu, lub cosik:) Randki sa po to by isc do serca droga złota, miłosna:) kazda to kolejny kawał drogi do Ciebie:)

mowie za siebie:) w serduszku jest:) moj typ w 200% z wygladu i z wentrza:) Jets przystojny, to slowa wielu kobiet, ktore staly obok mnie i wyrazaly opinie o Nim, a nie wiedzialy, ze ma moje serce:) Jest:)

Pani Nocy:) 👄🌻 Hmm my bedziemy szli otuleni Toba, i giwzdami:) hmmmm jak ja wytrzymam do spotkania;) a tu tyle pracy hi hi, pisania, w sercu i glowce On:) bo to jets TO:)

Oj widac po Tobie Magnolio,ze to TEN ,cieszę się waszym szczęsciem :)😘 to piękne,widzieć ze prawidziwa miłość istnieje :),pielęgnujcie ja starannie ,szybciutko Ci zleci zanim sie obejrzysz juz bedziesz przy nim ;) ,a wieczorem ukołyszę Was migotaniem gwiazd :)🌻

setunia :D kogo moje oczy widzą,tyle czasu,jak miło🌻 :D ostatnio mam troszke luźniej w pracy i czasem zaglądam ,sama się dziwię,ze zdarza mi sie juz to w ciągu dnia :P ale spokojnie nocą jestem prawie zawsze ;) choćby na krótką chwilkę :) pozdrawiam cie cieplusio ....

Gość taka jedna jedyna
Jestem już... Ale widzicie ja nie moge pojac jak to sie tak wszystko moglo odmienic w ciagu jednego jedynego dnia... Tak to rozmwialismy, ale w sumie sporadycznie, ale zawsze cieplo i z humorem. Potem byl ten sms i tak sie to ciagnie... Gadka szmatka,w jakis tam sposob sie mna interesuje bo pyta co robie, ale tez nie sugeruje niczego ze swojej strony... Moze na to za wczesnie?

Gość taka jedna jedyna
co myslicie?