Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kpkpkpoil

SPOTKAŁAM DZIŚ KOGOŚ KOGO KOCHAM A...

Polecane posty

Gość kpkpkpoil

ON nawet mnie nie zauważył. ...nie patrzyl w moja stronę i poprostu nie zauważył....a ja durna nie krzyknęlam za nim cześć i żałuję....moze następnym razem...cholera ten upał chyba mnie ogłupił

Gość kpkpkpoil
znam owszem znam ale poprostu rok się nie widzieliśmy, On przyjechał poprostu do kraju ....i przypadkowe spotkanie

Gość jeśli tak to trzeba było
krzyknąć, mógł w tłumie ciebie nie zauważyć - to możliwe

a jak to bedzie nieodwzajemniona miłosc a wszystko na to wyglada ? to co bedzie ? pewnie płacz i zgrzytanie zebów...

Gość jedna na milion 12.03 1978
powinnaś go zaczepić, skoro widziałaś że cię poprostu nie widzi....wiem jak to jest - miałaś spózniona reakcję, może i fakt że od upału. Ale skoro przyjechał masz szansę spotkać go ponownie- jak rozumiem miłość nieszczęśliwa i platoniczna?

niewiem jak było między wami i w jakich relacjach sie rozstaliście,ale moze następnym razem podejdz i sie normalnie przywitaj lub poprostu pomachaj na czesc do niego,podejrzewam,ze napewno by mu było miło i by odwazjemnił powitanie i moze nawet jakas rozmowa by sie rozwinęła,tym bardziej mowisz ,ze sie znaliście,ciezko sobie gdybać,ale po prostu faktycznie mógł Cię nie zauważyć ;) Niewidzę nic złego w przywitaniu sie ze znajomą osobą,tym bardziej po długiej przerwie jest milej:) pozdrawiam ;)🖐️

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
następnym razem zaczep go poprostu - pamietaj że trzeba wykorzystywać każdą szansę....i nie ważne czy to miłość platoniczna, stara, nieodwzajemniona - łap życie za rogi

Gość Pucio fajny jesteś

Gość z innego topiku
szkoda trzeba było zagadać, to tak niewiele a byłoby po klopocie

Gość m+k
oj, trzeba bylo podjeść czt tam podbiec i sie przywitać. A teraz będziesz się gryść...wiecej odwagi i szybkości w reakcjach

Gość a ja bym chciała go spotkać