Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BognaK

NIENAWIDZĘ LATA A WY??

Polecane posty

Gość BognaK

Jestem załamana w taki upał. Nie dość że wyglądam jak obdarta ze skóry to jeszcze nie moge oddychaC!!

Gość ja tez nienawidze
i do tego poce sie jak swinia. non stop.

Gość Chore kobiety...
ale to typowo polskie.Najpierw narzekać, że za zimno. A potem, że za ciepło. Że pada. I że nie pada. Temat rzeka...

Gość nigdy nie narzekam że jest
zimno.... Chyba, że jest poniżej - 15"C. Ale w lato najle0psze sa temp. ok. 20st. a nie 35:o Lubię góry i chłodny klimat:) Tak jest fajnie:) Też nie mogę oddychać, boli mnie głowa i czuję się źle:(

Gość myślisz ze tylko Polacy
i Polki narzekają na pogode???:-oNarzekają WSZYSCY,nawet Eskimosi!

poza tym wole jak mi jest za zimno niz za gorąco:-Platwiej sie ogrzac niz ochlodzić,chlodzenie w taka pogode jak dzis w sumie jest niemozliwe.Optymalna la mnie temp.w lecie to max.25 a nie 35!!!!!!!!!!

Gość Ja nie narzekam...
W sobotę pędzę nad Bałtyk. I pięknie proszę o taką pogodę jak teraz!!! :)))

Podobno cały lipiec ma padać deszcz:( Jeszcze zatęsknicie do upałów:P Jeśli ktoś w tej duchocie siedzi w pracy, to jestem w stanie zrozumieć, że to bywa męczące. Ale ja np. praktycznie co dzień jestem nad wodą, opalam się i uprawiam sporty wodne👄

echhh gdybym byla codziennie ad wodę to tez bym nie narzekala na upaly;-)Noale musze siedziec caly dzien w pracy i jak narazie nie moge wziąć urolopu:-oTrudno,moze przynajmniej na wekkend gdzies pojade sie ochlodizc nad wodę,bo w miescie takie upaly to koszmar:-o

Gość uwielbiam lato
lubię, kiedy jest gorąco, zielono, nie trzeba zakładać tony szmat, można chodzić w cieniusieńkich ciuszkach, pływać w jeziorkach, biegać po plaży, jeździć na rowerze, opalać się, grać w siatkę, oglądać motylki, wcinmać czereśnie... uwielbiam lato.:)

Gość suzi000
ja lubie lato ale nie takie jak teraz , takiej pogody!!!!! wole jak jest zimniej a najlepiej 20-25 stopni , jak jest slonecznie bez deszczu tak fajnie lajtowo. Zle sie czuje podczas upalu, generlanie mam problemy z oddychaniem a w taka pogoda to juz...!!!! masakra. Zyjemy w takim klimacie gdzie najczesciej jest albo za zimno albo za cieplo lub deszczowo ponuro caly czas i ja sie nie dziwie ze ludzie narzekaja, naprawde rzadko sie zdaza przyjemna rześka pogoda.

jak je zimnoi pada t jest zle...jak je cieplo i slonecznie te zle...:O hmm lubie upaly ale tak 29max i lekki wiaterek do tego....heh jeszcze zatesknicie za latem :>

Pogódźcie się z tym, że teraz to będzie letnia reguła - albo upały afrykańskie albo tygodniowe ulewy.... a \"zwykłych ciepłych \" dni jak na lekarstwo

Gość BognaK
poce sie obficie w pachwinach i miedzy palcami u nog, dlatego codziennie wieczorem wybieram spomiedzy nich czarne walki i karmie nimi mojego krolika miniaturke Alfreda

Gość ja tez nienawidze
ja nigdy nie narzekam ze jest zimno. I narzekanie to nie jest tylko cecha polaków!!! Wszyscy ludzie narzekaja na co innego. ja nie rozumiem znowu ludzi jak moga narzekac ze jest zimno> No i co, to niech sie cieplej ubiorą i już. Po problemie. A jak jest komus goraco to co ma zrobic??????