Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dredka

Co sądzicie o DREDACH???

Polecane posty

Gość dredka

szukałam w necie informacji o dredach i natknęłam sie na dobry opis dredów i sposobu robienia: http://www.sunsilk.pl/app/blogEntry?i=8932&entry=31942 dla tych , którym tak jak mi chodzi po głowie skręcenie włosków choć na chwilkę. Na początku myślałam ,że pielęgnacja dredów wymaga więcej pracy , ale z tego opisu wynika , że nie jest aż tak źle :)

Gość są super na początku potem
takie sobie,moja córka zrobiła sobie świetne dredy 3 lata temu ale niestety dokręcanie to juz nie to samo i potem co tu kryć trochę czuć sfilcowaną sierścią

Gość dredka
No ja jeszcze będę myślała nad tym, chodzą mi również po głowie warkoczyki, ale to też podbna opcja..

Gość a ja mam takie pytanie
Boże, ja miałam fioła na punkcie dredów, ale do czasu... Na obozie spotkałam przepiękna dziewczynę, z przepieknymi dredami, byłam chora z zazdrości :o Dziewczyna dredy przywiozła z USA, gdzie robili je w profesjonalnym zakładzie. Ktos po pijaku obciął jej jednego dreda ... Ze srodka buchnął fetor, a w śodku była pleśń... Potem słyszałam opinie, ze były za mocno skręcone, że coś tam, że coś tam, ale już nigdy nie miałąm ochoty na ten eksperyment .

Gość dredka
yyyyy aaaaffffeeee, to mnie trochę zaskoczyłaś :/

Gość a ja mam takie pytanie
Podobno takich domowej roboty to nie dotyczy, tamte z tego co wiem, były robione jakąs maszynką. Ale i tak strasznie długo schną, kumpelka, która miała kiedyś take chałupniczo robione, mówiła, że jeszcze po dwóch dniach od mycia, jak wykręciła, to woda ciekła... Jest gdzieś w necie forum na temat dredów, niestety nie pamiętam adresu, ale spróbuj znaleźć, tam piszą ludzie, którzy mają dredy (no i ci, którzy chca mieć), więc sa najbardziej kompetentni.

fajne są...choc moj kumpel mial ale po roku scial,bo mial wszy jak cholera...chyba nie za czesto myl bo wtedy dlugooo schną :O

Gość dredy sa piekne