Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _podłamana_

CO MAM ROBIĆ..........................?

Polecane posty

Gość _podłamana_

Dostałam zaproszenie na wesele razem z osobą towarzyszącą. Problem w tym, ze ja niestety nie mam kogo zaprosić Czy nie bedzie głupio wyglądało jak pojde sama? Troche chyba nie wypada odmówic tym bardziej ze to zaproszenie do mojej kuzynki. do moderatorów prosze nie kasować topiku. Na ogolnym szybko topiki zatapiane sa dlatego tutaj tez załozyłam.

Gość zaproszenie z osobą
towarzyszącą nie oznacza że musisz z kimś iść-spoko

Gość ja ja ja
Zaprasza sie z osoba towarzyszaca w razie gdybys chciala z kims przyjsc, ale nie musisz nikogo zabierac....

Gość _podłamana_
No niby nie musze...ale kazdy raczej chodzi z kimś. Widzieliscie kiedys kogos samego na weselu?

Gość a rodzice
nie sa zaproszeni? skoro to kuzynka??

Gość _podłamana_
Są zaproszeni

Gość ja widzialam
wiele osób samych na weselach. nie rób z tego wielkiego halo tylko pomyśl o tym,ze sie dobrze zabawisz i potancczysz

Gość _podłamana_
A to były osoby w jakim wieku mniej wiecej?

Gość _podłamana_
Ja tak pytam o to, bo moje kolezanki z ktorymi na ten temat rozmawiałam mowiły ze głupio isc samemu...ze cyt. "siara" Dodam ze mam 27 lat

Gość no jasne
ze widzialam osoby, ktore same byly na weselu.Skoro nie masz z kim isc to nie znaczy ze nie masz isc wcale albo zle sie bawic/A moze na weselu kuzynki bedzie ktos bez pary?Wszystko mozliwe/Wazne zebys dobrze sie bawila:)

Gość _podłamana_
Hmmm...ze strony kuzynki to wiadomo moja rodzina. Ze strony męza to bedą sami NIemcy, bo to NIemiec

Gość no jasne
to moze naucz sie pare slowek po niemiecku?:) kieszkonkowy slownik wez :)

Gość to były osoby w roznym
wieku, od nastolatek po panny w twoim wieku i osoby jeszcze strasze. idz i sie dobrze baw. samotne pannny mają n a takich imprezach super wzięcie i sa zawsze obtancowywane:) przestan sie zadręczac tym co gadaja kolezanki. a jak juz musisz kogos zabrac, to zabierz jedną z nich i juz. obie sie dobrze pobawicie. na zaproszeniu nie było wymogu dotyczacego płci os. towarzyszącej :)

Gość _podłamana_
hahaha dobre:) Ale to dla niech dopiero byłaby SIARA (dla tych moich kolezanek)

Gość ja miałam swego czasu
dobrą przyjaciółkę z którą chodziłysmy na wszystkie imprezy, lacznie z weselami. dzieki temu zawsze miałysmy zapewnianią dobrą zabawę.i byłysmy duszami towarzystwa. co ci szkodzi...chyba,ze masz drętwe kumpele ? :)

Gość _podłamana_
Dretwe nie są, ale nie wiem czy by zgodziły sie pojść na wesele. KUrde szczerze mowiąc pierwszy raz słysze o tym zeby iść z kims tej samej płci

Gość +DO PODŁAMANA
jeśli możesz to zaproś jakiegoś kolegę, ale takiego który będzie w miarę kontaktowy z którym, się pobawisz ale tez nie bedziesz musiała cały czas z Nim być. Właśnie ostatnio byłam na weselu z kolęgą i chyba lepiej ze poszłam z Nim, bo samej to by było tak hmm dziwnie zprzeważnie chodzi się z osobą towarzyszącą. Z kimś się trzeba pobawić :d

Gość +DO PODŁAMANA
chyba że np. będzie tam dużo osób samych to wtedy luz, ale jak większość przyjdzie z kimś to pewne ze bedzie sie bawić z osobą towarzyszącą....no nieweim ja bym miała dużo opory isć sama... ale wszystko zależy od Twojego nastawienia;:)

Gość _podłamana_
No własnie ja tez mam opory. Niestety kolegów to ja mam pozajmowanych albo zonatych:( A ci co wolni są to są beznadziejni, ze wstydziłabym sie z nimi pokazać (i nie chodzi o wyglad tylko zachowanie i sposób bycia..nie przepadam za nimi)

Gość _podłamana_
A w zasadzie to juz nie tyle, ze zajęci, ale.. jak to wyjaśnić... w zerówce zakochałam sie od pierwszego wejrzenia w wujku Wiesku i teraz nie chce znać innego męzczyzny

Gość wolalabym isc sama

Gość wolalabym isc sama
niz zaprosic kogos, co do kogo nie bede pewna jak sie zachowa....

ja tez dostałam zaproszenie na slub kuzynki i idę sama, nie ma sensu ciągnąć kogoś na siłę tym bardziej że z rodziny pana młodekgo ma byc podobno dużo smotnych facetów

Gość +do podłamana
ja mówie tylko osobie... nie żałuję że z nim poszłam , zreszta to mój kolega i na tylego znam że wiedziałam jak się zachowa i na pewno nie ciągłam Go na siłe. U mnie właśnsie każdy był z osoba towarzyszaca i wiem poprostu że gdybym poszła sama to pewnie bym siedziała albo chwilke tańczyła... a tak to się bawiłam świetnie.Inna sprawa jesli więcej osób idzie samych:)

Zaczerniam sie bo juz jakis palant sie podszywa To masz fajnie jak wiesz ze bedą sami faceci. Ja kiedys byłam juz na takim weselu gdzie byłam sama, ale zaproszeniu byłam tylko ja zaproszona i kazdy z gości był sam wiec bawilismy sie wszyscy razem. Jak juz napisałam wczesniej ze strony pana młodego beda NIemcy (ja nie znam niemieckiego wiec nawet jak ktos bedzie sam to nie pogadam) Kurde nooo...mam dylemat

Gość no jasne
ja ci radze : IDZ I BAW SIE:) to zaden wstyd przeciez ani wielka tragedia tymbardziej ze bedzie tam ktos z Twojej rodziny: wujkowie ,kuzyni itp, bo przeciez to slub kuzynki . Wiec nie bedziesz siedziec sama jak palec/Na weselach jest tak ze wszyscy razem sie bawia:) jakies koleczka itp. Nie mysl juz o tym tak intensywnie bo zamiast cieszyc sie to sie zamartwiasz.A wiesz juz w czym idziesz???to problem dopieo jest :P

Hehehehe...w sumie to bedzie mam dwie koncepcje: 1. jak pojde jednak z partnerem (a moze cud sie zdarzy i kogoś fajnego poznam) to w sukienke 2. jak sama, to jakas fajna spodniczke i bluzeczka

Gość no jasne
a kiedy ten slub???

Gość no jasne
to jeszcze troche czasu i kto wie:) moze znajdzie sie KTOS :)