Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stereofonia

pękajace naczynka na nogach

Polecane posty

Gość stereofonia

Co może być przyczyną pekajacych naczynek na nogach?? Czy możliwe ze jest to spowodowane uzywaniem depilatora?? Dzięki za odpowiedzi ;)

Gość lilly rose
zbyt wrazliwa skóra he to juz wiem ? ale co z tym robić

laserem mozna zamknąc...ja mam tak an gornej partii plecow i lekarka doradzila mi laser..ponoc swietny..tyle,ze ceny:O za jedno anczynko ok.20zl a czasem i 50...ja bym musiala 500 wydac...

Gość stereofonia
ja nie jestem pewna czy to kwestia wrażliwej skóry sama mam wrażliwa skórę ale nigdy wcześniej nie pękały mi naczynka, wszystkie pajawiły sie w przeciągu ostatniego miesiaca i to nie tylko na nogach ale też na piersiach i ramionach

Gość brylancikowa
mozesz miec tez sklonnosci do takieg czegos - to dziedziczne dziewczyny - usuwanie naczynek MOZE zlecic dermatolog - na NFZ wystarczy pogadac ni i znalezc przychodnie ktora ma mozliwosci tech by przeprowadzac takie zabiego

Gość stereofonia
a jak zapobiec dalszemu pekaniu naczynek ??

Gość upupupupupupupupu

Też chciałabym wiedzieć jak zapobiegać pękającym naczynkom... ja mam na obu nogach (łydki)... zauważyłam że na jednej łydce popękały od trzymania \"nogi na nodze\" a na drugiej popękały od kucania... Podobno trzeba łykać rutinoskorbin...

Gość upupupupupupupupu

Gość bananarama
ja jestem wlasnie po usunieciu na lydkach i udach, w koncu zabralam sie za to! zbieralam2lata, ale balam sie bolu,ktory ponoc temu towarzyszyl... no i dowiedzialam sie,ze w gabinecie w moim miescie (katowice) jest nowy laser, ktory nie boli tak bardzo, pozbieralam jeszcze kase i w ramach prezentu swiatecznego dla mojego ukochanego wybralam sie w koncu:D w zyciu nie zrobilabym tego u kosmetyczki, w koncu jest to chyba bardzo gleboka ingrencja pod skore! niestety jest to dosyc drogie, ale doslownie widac, jak znikaja pod wiazka lasera, niesamowite! na poczatku troche bolalo,ale robila mi to bardzo mila pani, znieczulili mi wiecej mascia, odczekali 10min i bylo juz duzo lepiej...poza tym,mozna sie przyzwyczaic do tego bolu, na koniec juz bylo duzo lepiej:) polecam wszystkim, bo sama jestem bardzo zadowolona i czuje sie,jakby mi kamien spadl z serca (albo naczynko z nogi:P )! ja robilam w skin laser studio i moge wszystkim polecic- www.skin-laser.pl