Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whitneeeeyy

Czy akceptujecie tezsze kobiety w lozku? Wasze opinie

Polecane posty

ja piernicze, ludzie, a gdzie wy na któryms z tych zdjec widzieliscie gruba dziewczyne?? jesli ktoras z nich jest gruba wyscie chyba nie widzieli grubych dziewczyn :o

Gość żałosny topik na którym
a takie też się wam podobają???:o http://www.puszyste.seksol.com/1/foto/10.jpg A do kogoś powyżej- sory, ale te na pierwszym zdjęciu są grube. Przynajmniej mają lekka nadwagę. To pewnie jakieś Niemki:o Widać, że mają nadwagę po tłuszczu na brzuchu, aż taki cellulit im się robi- zero mięśni!:o I po wielkich ramionach i cyckach:o

bo ta chuda ma obwisłe cycki i szpetną gębę:o A jakbyś zobaczyła taką szczupłą: http://antoxa.ru/img/znam2803.jpg Ciekawe, która by ci się bardziej podobała:o

ta na ruskim zdjeciu odpowiednio podmalowali i osiwetlili, gdyby zdjąc z niej caly makijaz to pewnie tylko cialo pozostaloby ladne :p

natalia vodianowa tez ma blade cycki a jakoś nie wygląda jak krówsko:p ładnemu we wszystkim ładnie:) Wyobrażasz sobie zdjęcie takij grubej rozwory w tak skronej, beżowej bieliźnie???:o Co by wygladało jak naciągnięty namiot:o

Gość wasyl
ta ostatnia ma ładna bardzo twarz, żeby ciut mniej tega była to by była bardzo sexi. Ta przed ostatnia jest fajna.

Gość wasyl ty chyba masz w głowie
nierówno???:o ten pasztet jest ładny?!:D Nawet bym sobie na nią nie strzepał:o

Gość wrrrr
Wiadomo, ze jakby ktos zrobił sonde na ulicy to z 80% facetow odpowiedzialaby, że woli szczuple kobiety od baleronów. Te dziewczyny na pierwszych zdjęciach nie dośc, ze sa grube to jeszcze brzydkie.Fuj.A jedna zamiast piersi ma wielkie sutki.Obrzydlistwo.

Gość ale tluste dupy

Gość PRL
Tężyzna fizyczna siłą narodu !! :P

Gość cassanova77
Chudzielce, pieprzycie od rzeczy! Faceci lubie SZCZUPLE (za ktore uwazaj tez laski z 1 zdjecia), ale nie CHUDY ANOREKTYCZKI, ktore wiecznie sie pociesza, ze faceci na nie leca!! Anorektyczki, zdajcie sobie wreszcie sprawe, ze jest roznica miedzy wami chudymi-szkapami-anorektyczkami, a sexy szczuplymi laskami z kraglosciami w miejsach, a w ktorych powinny byc. Wiele z was drogie anorektyczki uwaza, ze jesli dziewczyna wyglada tak, jak te dwei z 1 zdjecia to jest spasiona. Zal mi was jak cholera, bo jeszcze raz szkapki: faceci nie lubia obijac sie o wasze gnaty i laski z lakkimi kraglosciami maja dla nas super figurki. Jasno wyjasnilem? Mam nadzieje, ze tak i nie obchodzi reszta kometarzy pocieszajacych sie anorektyczek, ktorych oczywiscie nikt nie chce i nigdy nie bedzie chcial:D

Gość cassanova to jeden z tłustych
kaszalotów, jakich pełno na ulicach:o Teraz, jak ktoś nie ma wilkiego brzuszyska, tylko mięśn8ie, nie ma wielkich schabów wystających ze spodni, spasionych łap, podwójnej brody i cellulitu plus tłustego cyca rozmiar DD, to znaczy, że jest anorektykiem:o Marketing Mc Donaldsa zrobił swoje:o Ciekawe więc, że dietetycy biją n alarm, w całej Europie dzieci i osoby młode, do 30. roku życia stają się coraz bardziej tłuste, w szkołach zabrania się stawiania automatów z gazowanymi napojami... Ciekawe:o Bo pewnie chcą wszystkich wpędzić w anoreksję:o Leczcie się ludzie! Anoreksja jest jak komus wypadaja włosy, żeby, nie może jeść, jest odwapniony i chory, ma ocienka i wysuszona skórę i umiera z głodu. A jak ktos jest szczupły, to jest szczupły. A chudy jest chudszy niż szczupły. Ale tłusta większość społeczeństwa, zamiast ruszyć dupsko sprzed kompa i tv, woli żreć chipsy i pic colę i potem pisać takie brednie, że tłuste laseczki to jest to:o Żałosne... Jak widzę kolesiów, po 18-25 lat, utuczonych, krzywe plecy, bladzi, brzuch jak piłka, to aż mnie bierze obrzydzenie na samą myśl:o Tacy ludzie nie mają żadnej silnej woli, nie szanują własnego ciała i zdrowia. Jak można wyglądać jak stary, brzuchaty i obwisły dziad w wieku 20 lat?! Pewnie właśnie oni lubia takie otłuszczone "laseczki".:o

Gość zazwycaj coddziennie
nie akceptuje otyłych kobiet, jest mi niedobrze jak na takie patrzę, bez względu na ładną czy nie twarz... dla mnie są nieapetyczne i tyle

jedna mala uwaga, te laski ktore podajecie jako przyklady ladnych szczuplych sa po takim retuszu komputerowym ze az szkoda mowic. i moze zrozumiecie ludzie ze sa gusta i gusciki? i na tym caly bajer polega, i zamiast sie licytowac i dopier.. siobie nawzajem to moze chwilka kulturalnej rozmowy by sie przydala:P

Gość wszyscy wiedzą że to retusz
ale chodzi nie o detal, tylko o generalny zarys sylwetki:o J a osobiście wolę szczupłe, to prawda, że teraz dziewczyny (i nie tylko...) są coraz grubsze. I najgorsze, że ubierają się tak, że doskonale to widać:)

Gość jakie to sytuacje niby
waże 67kg, 164cm wzrostu

Gość to jesteś gruba niestety
:o rusz dupsko i przesatń żreć

Gość kimo
"waże 67kg, 164cm wzrostu" ----> ona nie jest gruba, baranie, co najwyzej ma nadwagę a to dwie rózne rzeczy :p

Gość UPIK-PUPIK

Gość 85 kilo
w życiu to więcej ode mnie a mam 183 cm wzrostu :(

Gość karmina burana
mam pytanie: czy dziewczyna, ktora ma 164 cm wzrostu i wazy 80 kg moze sie podobac facetowi?

Gość tak ja jestem idealna
:p Mam 52 kg, 168 cm wzrostu, wymiary: 87-61-92:) I dobrze mi z tym. No, może do końca nie jestem idealna, bo mam na jednej nodze wystające żyły, i kilka pajączkó pod kolanem:( i kilka rozstępów na pupie. Ale jestem zupełnie blada i ich nie widać. I mam zajebistą dupcię:P

Gość mezczyzna dojrzaly
rozne sa gusty, ja uwielbiam szczuple, powyzej 60 kg to juz dla mnie smoczek maly:) ale pewnie znajdzie sie sporo amatoruw na te troche z wieksza iloscia kg

Gość 80
lubie walenie ;]

Gość walenie to fajna sprawa

Gość poooodnoszę
🖐️

A ja wlasnie prubuje do 52 zjechac....i cierpie meki na diecie :(