Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria2pl

jak kontrolować myśli facetów..

Polecane posty

Gość Daria2pl

chciałabym pokierować myślami pewnego chłopaka.. słyszałam o pewnej metodzie "kierowanie czyimiś myślami za pomocą biblii i klucza" wiem ze sporo takich tematów to bzdura..ale moze coś w tym jest.. wiele specjalistów twierdzi ze coś w tym jest.. co Wy na to? jak to moze działać?...

Gość niebieskoookaa22
:D:D

Gość z innego topiku - kopia
misiapysia bierzesz biblie albo pismo świete klucz taki żebyś mogła utrzymać go na palcu nie może być zakończony okrągło chodzi mi tą cześć za która trzymasz a nie otwierasz. wkładasz w środek jakbyś drzwi otwierała a musisz związać sznurkiem i zamykasz książke klucz musi być na środku i musi być sztywno zawiązane żeby nie chmajtała Ci się książka na boki. łapiesz palcem z jednej strony a druga osoba z drugiej i mówisz dokładnie nie pamiętam ale coś takiego wywołuje podświadomość .....(wpisujesz kogo) podajesz jakieś szczegóły niewiem adres czy takie tam mówi to 3 razy i pytasz cy jesteś tu jak książka się poruszy to zapytaj gdzie jest tak a gdzie nie i ona się powinna przekręcić i zadajesz pytania my np żeby sprawdziś to zaczynałyśmy od pytań na ktore znałyśmy odpowiedz. tyko muszą być tak ułożone żeby odp była tak albo nie. Jak zadałyśmy kiedyś nie precyzyjnie książka nawet nie drgnęla jak zmieniłyśmy treść odrazu się poruszyła. Niewiem czy to zawsze działa ale nam się udało

Gość Daria2pl
Do kopia z innego topicu dzieki o to wlasnie chodzilo do reszty:D ciesze sie, ze ktos mial ubaw:P

Gość echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jest lepsza metoda :o Sprawdzona w filmie "Czego pragna kobiety". Potrzebujesz do tego pioruna i wody, piorun musi trafic w Ciebie :O Metoda o tyle trudna, ze niewiadomo czy piorun zechce pierdzielnac akurat w Ciebie. Mozesz wowczas zastapic go wlaczona do pradu suszarka.

Gość MaMma mia
Ktoś może opisać dokładniej jak to zrobić? krok po kroku?

MaMma mia W filmie jest to dokladnie pokazane :P

Gość MaMma mia
Nie chodzilo mo o twoja metodę:P

MaMma mia :P No coz, gdybyscie sie jednak zdecydowaly - film instruktazowy dostepny jest w kazdej wypozyczalni:P

Gość Daria2pl
Ej dobra, koniec żartów, ja pytałam poważnie. Bo mój nauczyciel od wf-u, pan Wiesiek ma już tak na oko ponad 40 lat i 15stkami sie nie interesuje :( Myslicie,że natarcie sie bobkami kozicy górskiej z Arizony by pomogło? pomóżcie, pliiisss

Gość MaMma mia
jasne:P

Gość Daria2pl
bez podszywów prosze

Gość MaMma mia
misiapysia bierzesz biblie albo pismo świete klucz taki żebyś mogła utrzymać go na palcu nie może być zakończony okrągło chodzi mi tą cześć za która trzymasz a nie otwierasz. wkładasz w środek jakbyś drzwi otwierała a musisz związać sznurkiem i zamykasz książke klucz musi być na środku i musi być sztywno zawiązane żeby nie chmajtała Ci się książka na boki. łapiesz palcem z jednej strony a druga osoba z drugiej i mówisz dokładnie nie pamiętam ale coś takiego wywołuje podświadomość .....(wpisujesz kogo) podajesz jakieś szczegóły niewiem adres czy takie tam mówi to 3 razy i pytasz cy jesteś tu jak książka się poruszy to zapytaj gdzie jest tak a gdzie nie i ona się powinna przekręcić i zadajesz pytania my np żeby sprawdziś to zaczynałyśmy od pytań na ktore znałyśmy odpowiedz. tyko muszą być tak ułożone żeby odp była tak albo nie. Jak zadałyśmy kiedyś nie precyzyjnie książka nawet nie drgnęla jak zmieniłyśmy treść odrazu się poruszyła. Niewiem czy to zawsze działa ale nam się udało MOŻE KTOŚ TO DOKLADNIE WYTLUMACZYC? ALBO PODAC TYTUL TOPIKU, Z KTOREGO TO SKOPIOWANO...?? PLIZZZZ

Gość MaMma mia
??

Gość uwazam ze jest to
bezczeszczenie swietosci Pisma Swietego. Uzywanie Bilbii, zeby czytac czyjes mysli? stuknijcie sie w leb

--> uwazam ze jest to No. Byłoby gdyby byloby to możliwe. Nie bądz głupszy/sza niż autorka topiku. :o

Gość uwazam ze jest to
Myrevin, a pocaluj mnie chlopie prosto w dupe :classic_cool:

Gość uwazam ze jest to
to nie sa marzenia to przykra koniecznosc , dla mnie :D

Gość zimny prysznic
:D:D:D ale wracając do tematu - Dario, jak się udało kierowanie? Baranek o kaloryfer jest niezły. Polecam też baranka z przytupem o drzwi, najlepije metalowe. Robisz podobnie jak w baranku klasycznym, tyle, że przedtem dobrze jest podskoczyć dwa razy dla rozpędu.

Daria, czy Ci się książka nie chmajtała? Sznurek nie pękł? I co powiedziałaś? Co takiego wywołała Twoja podświadomość ? Ruszyła się książka? Nie trzymaj nas w niepewności. Bo Myrevin z \"uważam\" zaczynają z nudów się całować w różne części.

Gość Daria2pl
Spróbowałam i zasugerowałam zdalnie temu chłopakowi, żeby wylizał mi odbyt. Teraz czekam i zobaczymy co się będzie działo. :-)

Myrevin: błąd - od razu założyłeś, że to facet. Mam przeczucie, że to niezła laseczka.