Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANGLIA

WYNAJMĘ POKÓJ ANGLIA - WOLVERHAMPTON TANIO!!!!!W DOMKU Z OGRÓDKIEM

Polecane posty

Gość boubson
pokoj do wynajecia, nowy budynek jestem jego pierwszym wlascicielem, garaz do dyspozycji, internet, blisko centrum Wolverhampton(birmingham new road). dla pary lub dla jednej osoby.tanio! Michal, tel. 07518013219 pokoj bedzie wolny od 23.06.08. pozdrawiam

Witam! Jestem zainteresowana wynajęciem pokoju.Czy w okolicy są miejsca,w których można znaleźć pracę dla Polaków?Jaka jest cena pokoju?

Gość boubson
znam troche polakow, i jak jest jakas praca to zaraz wszyscy informuja miedzy soba, gdzie i co. a i 260/4 to 65 nie 60;) pozdrawiam

Ok:) W takim razie dam Ci znać dzisiaj do godziny 15. Mam nadzieję,że może pomożesz poszukać nam jakiejś pracy:P

Witam wszystkich, takze posiadam do wynajecia pokoj, w bardzo ladny domu z duzym ogrodem i internetem. Jestem wlascicielem domu. Dom znajduje sie w bardzo ladnej i dobrej dzielnicy w Wolverhampton. Chetnie pomege z praca, pozdrawiam

Gość sew77
wynajme 3 pokoje w tym 2 sa 2-osobowe, blisko rynku w Wolverhampton, spokojna dzielnica.tel 07933393536

Gość boubson
1 osoba- 200/miesiac, 2 osoby- 260/miesiac, zmienilem numer, 07856804979. Michal.

Gość annayoo
Mam do wynajecia pokoje , salon-lazienka-kuchnia-ogrod do uzytku,mieszkanie znajduje sie na spokojnym osiedlu i jest blisko do centrum jakies 7 min na piechote.Tanio ! tel 07964556073

Gość annayoo
istnieje tez mozliwosc pomocy z praca szczegolnie dla kobiety:)

Gość annayoo
a pokoje sa umeblowane:P

Gość boubson
2 pokoje do wynajecia, 200Ł/miesiac to cena z rachunkami jesli jedna osoba, jesli dwie osoby w pokoju to 260Ł/miesiac, Dom jest nowy(2006 rok), okna plastikowe, cicha okolica, domek na nowym osiedlu, z ogrodkiem, garazem 2 lazienki, nowa kuchnia. domek stoi 2 minuty drogi od biblioteki z darmowym internetem.15 min od centrum pieszo tel. +44 07912683258 zapraszam Mateusz.

Gość arkadiusz4
Poszukuje pokoj 1 i 2 os.od polowy wrzesnia w Wolverhampton. tel.07526374965

Gość roki21
poszukuje 2 pokoi do wynajecia w wolverhampton dla dwoch osob 07523094169

Gość hugolka
hej wyprowadzam sie na dniach z fajnego mieszkanka, jest juz dla nas za male... jest dwupoziomowe - na dole kuchnia i lazienka u gory trzy osobne pokoje czyli 2 sypialnie i salon, albo 3 sypialnie bez salonu ;] landlord, hindus, naprawde ok facet - mieszkamy tu ponad rok i obiecalam mu poszukac kogos na nasze miejsce... jakby co kontakt szopula@interia.pl

czesc wszystkim szukam pokoju w wolver w dniach 15,03,2010 do 21,03,2010 za wiadomosci z gory dziekuje:) moj numer to 07515806640

Gość tipti122
Mieszkam w Wolverhampton i przez pół roku wynajmowałem mieszkanie od starego Hindusa Johna. Chciałby ostrzec osoby szukające mieszkania lub taniego domku, ponieważ landlord jest do bani. widziałem dwa mieszkania tego gościa i w każdym z nich po czasie wychodzi ogromny grzyb. Po prostu całe ściany są zagrzybiałe i tylko pokryte farbą. Dachy nieszczelne, po deszczu mokre sufity. Obietnic że naprawi lub wymieni coś w mieszkaniu nie spełnia. Parę razy wchodził do mieszkania bez mojej wiedzy i zgody.

Gość dddddopppmqqqqqqq
ja pierdole jakie tanie ohohoho,no moze tam w tej pierdolonej Anglii to tanio, ja mieszkam w innym kraju i za wynajem calego domu .5 minut od centrum,z ogrodkiem i garazem place 360 euro,dwie sypialnie,goscinny,jadalnia, dwie kuchnie ,lazienka,strych i piwnica,dobrze ze mieszkam tutaj a nie w Anglii

Gość marica30
szukam do wynajecia mieszkania w dumfries w szkocji,najlepiej 2 pokoje plus salon ,kontakt e-mil.

Gość elcyk
szukam mieszkania od 1 listopada2010 w wolverrhampton pilne ,tanio

Gość mariuszzzz
Witam .ja również mam pokoje do wynajęcia w Wolverhampton 5 minut od centrum . Zapraszam

Gość ADRIANQ
PILNIE POSZUKUJE DUZEGO POKOJU W WOLVERHAMPTON......... 07928039252... DZWONIC

Para wynajmie pokój najchetniej w centrum Wolverhampton. tel kont.7885772034

Gość buk nie zbawia
"POLSKIE SKLEPY SPOŻYWKA I MIĘSNY 5 MINUT NA PIECHOTĘ POLSKI KOŚCIÓŁ 30 MINUT NA PIECHOTĘ" ze wzgledu na takie "atrakcje" to nigdy bym tego pokoju nie wynajal Dokładnie!Od mięsa i kościoła trzymam się z daleka!!!

Witam, wynajmę 1 bądz 2 osobom pokój z wlasną łazienką w dzilnicy Pennan court, ul.Penn roard.Ja drugi pokój dzielę z chłopakiem, salon do użytku wspólnego, cyfrowy polsat. Więcej wiadomości pon nr tel. (0044)7885772034

Gość kaycia
Hej ...odnajme pokuj dla 2 osob w cambridge Najlepiej od poczatku pazdziernika jezeli ktos cos wie prosze dajcie znac na meila vipkaycia@interia.pl