Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajuuusia

zawartość torebki

Polecane posty

No dziewczyny! Tu wpisujcie zawartość waszych torebek.. jestesmy z nimi emocjonalnie zwiazane.. pokażmy ajkie to dziwactwa nosimy w naszych \"worach\". Ja zaczynam: klucze- duzy pęk, tak że nawet sama nei wiem po co niektóre są wsuwki, spinki- całe mnóstwo gwoździki- sztuk ok. 10 nie wiem po co i na co ( chyba miałam na działke podrzucic) portfel dokumenty paragony, rachunki - całe mnóswo 3 długopisy grzebyk rexona biletów autobusowych skasowanych wiecej niz kiosk ma nowych pomadka ochronna komórka- nigdy nie wiem gdzie jest rózaniec nawet- na pielgrzymce maturalnej dawali to wrzuciłam do torebki i mnóstwo mnóstwo smieci

Gość ale to już było

Gość i nie wróci więcej
:P

Gość kr3tka
ja mam zawsze wszytsko na swoim miejscu bo czesto przekladam te wszytskie rzeczy do innej torebki :)

Gość sysunia_
dokumenty karta miejska klucze portfel tampony blyszczyk papierosy zapalniczka chusteczki lusterko gumy do zucia lekarstwa boze, az tyle? mam naprawde malusienka torebke ;)

Gość a perfumy
bez nich nie wychodzę-aktualnie 100 ml :o

Gość Liiliia
portfel z dokumentami+ obrazek swiety klucze gumy do zucia chusteczki higieniczne cukierki wsuwki gumki do wlosow blyszczyk pomadka tabletki przeciwbolowe

Gość Waterlily
zestaw stały: klucze dokumenty portfel papierosy zapalniczka jakieś papiery, paragony stare i nowe bilety łyżeczka komórka szminka bezbarwna długopis wykałaczki chusteczki higieniczne spinka do włosów grzebień puderniczka z lusterkiem próbki perfum z Sephory zestaw okolicznosciowy: segregator z formularzami, dokumentami itd. notes kalendarz pepsi light okulary słoneczne jogurt podkład w kremie krem do rąk książka tampony gazeta dyskietki/CD-R szminka kolorowa spray na komary plastry parasol

Gość kapka
guma do zucia fajki zapalniczka mp3 telefon długopis 3 błyszczyki (nie wiem po co mi tyle :o) lusterko rexona małe perfumy chusteczki hignieniczne portwel-w nim dokumenty itp. pełno papierów, rachunków etc.

Gość kapka
zapomniałam o tamponach i kluczach :P

czytajac wasze zawartości musze stwierdzic xe pare rzeczy nalezalo by dorzucic do mojej torebki

Gość kapka
np???? :P

papierosy + zapalniczka tampony chusteczki lekarstwa na alergie tablety anty błyszczyk krem spinki lusterko portfel + dokumenty długopis telefon

np. lusterko i chusteczki.. no i kilka tamponow tez by sie przydało.. a i cos przeciwbólowego

- portfel - dokumenty - klucze - tampony - tabletki anty - długopisy - komórka i słuchawki do niej - dwie pomadki - kredka do oczu - gumy do żucia - chusteczki higieniczne - jakieś ulotki - lusterko - notes

portfel chusteczki higieniczne klucze komórka długopis tampon gumka do włosów grzebyk okulary przeciwsłoneczne śmieci (tj. papierki po cukierkach, paragony, bilety... itd.. itp...)

Gość no sporo tego targam
trzy pomadki tusz do rzęs puder szczotka zapalniczka papierosy pusta paczka po papierosach dużo zuzytych chusteczek dwie paczki niezuzytych chusteczek lusterko nozyczki pilniczek portfel rozsypane drobniaki telefon prezerwatywy, które wczoraj kupiłam w aptece Rutinoscorbin, który wczoraj kupiłam w aptece tampony frotka kolczyki, których przedwczoraj szukałam w domu (nie znalazłam) długopis i pióro perfumy wsuwki pędzel z wiewiórki, który kupiłam wczoraj formularz do wypełnienia po audycie "tajemniczy klient" ulotka reklamowa kilka paragonów sreberka od papierosów przy okazji posprzątałam i wywaliłam czego nie potrzebuję;)

HM...notes klucze od domu i pracy portfel dlugopisy 2 gumy do zucia gumki do wlosów telefon kosmetyczka-a w niej...:tab.anty,wkladki,tampony,jakas wsówka do wlosow szczotka chusteczki chusteczki nawilzane perfum maskara spinki (dzis akurat ksiazeczka zdrowia-bo musze tab wykupic:) ) rexona w kulce... no to chyba na tyle...:p

HE...JESZCZE MAM LUSTERKO I TUSZ DO RZES...:PWLASNIE PRZESZPERALAM DOKLADNIE

Gość moja torebka to studnia
bez dna!!a w niej: -portfel -pęk kluczy+otwieracz zeby szybko piwko otworzyc jak trzeba :D -chsuteczki -chusteczki nawilzane -etui+okulary w środku -cukierki eukaliptusowe oraz mietusy do ssania -lusterko -błyszczyk lub mały krem -rozkład jazdy pociągów -kalendarz -kosmetyczka i jej zawartość -długopis i to chyba wszystko

aktualnie czytana ksiazka :) portfel + dokumenty perfumy, pomadka tabletki antykoncepcyjne woda jakies bilety itp. lusterko aparat cukierki :D a to i tak zalezy od torby ktora nosze :P

Gość moja torebka to studnia
zapomniałam jeszcze -komórka -czasem mp3 -no i papierki i rózne niepotrzebne rzeczy których jakoś nigdy nie mam czasu wyrzucic!:)

No to przyszła kolej ma mnie. ;) * komorka * niedopita Pepsi MAX * program WROCŁAW NON STOP * reklamówka (nie wiem po co) * paczka chusteczek * srednich rozmiarow kalendarz * paragony ze sklepow (tyz nie wiem po co ja to kolekcjonuje) * plaster * wizytowka Salonu Kosmetycznego * stare zaproszenie (niewazne juz od roku) * niewazne rozklady jazdy tramwajow i autobusow * \"potwierdzenie nadania\" z poczty * karnecik z prezentu na Boze Narodzenie (zrobiony przez mojego Misiaka) * caly plik karteczek i karteluszk z zapiskami * zeszyt * legitymacja ubezpieczeniowa * plyty CD z projektami, programami i zdjeciami * ksiazeczka BZDURKI TYGRYSKA (taka maciupenka - tez prezent; nosze na szczescie) * krem nawilzajacy GARNIER - Czysta Skora * figurka nosorozca z jajka niespodzianki * otwieracz Calsberg (przezorny zawsze ubezpieczony) * blyszczyk truskawkowy Oriflame * dlugopis * szminka * Nescafe 3in1 * ulotka od pigulek * kolejny blyszczyk * gumka do wlosow + 2 spinki + spinka krokodylek (czy jak to sie nazywa) * klucze z pluszakowato-pieskowatym brelokiem * ibuprom x 2 * portfel z kartami, zdjeciami i pieniadzorami * zuzyte bilety komunikacji miejskiej * niezuzyte bilety komunikacji miejskiej * jakis papierek z adresem strony www (chyba cos z bizuteria) * 2 bilety na rejs gondola w jedna strone na teasie Bulwar Wlostowica - Zoo (oczywiscie zuzyte) * zaswiadczenie o zarobkach z MediaMarkt * puste karteczki (na wszelki wypadek jak bym musiala cos zapisac) * ulotka z Garniera - Czysta Skora * ulotka - bezbolesne odczulanie i terapia antynikotynowa (nie pale) * jakas folijka * ......paprochy Ale sie tego nazbieralo :P )

Mialam jeszcze dodac... * Fa w kulce * body spray * okulary sloneczne * czasami aparat * rzeczy Misiaka jak idziemy gdzies razem (portfel, kluczyki, dokumenty, klucze do domu, kluczyki do auta 2 x komorka) * sniadanie do pracy * kolczyki * ksiazka * dowod tez mialam, ale chyba zgubilam (w kazdym raznie nie moge go znalesc) * podpaski albo tampony ... wiecej grzechow nie pamietam, ale jak znam zycie to mi sie cos zaraz przypomni :D