Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie mowie

mam 500zl na 3 osoby

Polecane posty

Gość ależ złośliwi-ście
podszywaczu i h...nas to obchodzi

Gość sda fsd
dobrze gada, zobaczą lodówkę i kompa to gówno dadzą. Najlepiej przepić wszystko, chlać i napierdalać dzieci - wtedy coś się dostanie

Gość nic nie mowie
tak szukam prace ale bez doswiadczenia trudno a czy mozna sciaganac taki wniosek z netu? bym wypelnila i zaniosla

ic teraz do opieki dowiesz sie co jest potrzebne do udokumentowania waszego dochodu:)

Gość ależ złośliwi-ście
nie prawda!!!! mam koleżankę - mąż ciężko zachorował zus ma to w dupie dostali 400zł na miesiąć- facet który pracuje tyle z Zusu dostaje jak choruje(poważnie). Dzieci się uczą b. dobrze, w domu jest wszystko bo się dorobili i dostają pomoc i to taką że żyją nie umierają z głodu. Dzieci mają posiłki w szkole do tego żywność z UE i dodatek mieszkaniowy i okresowy. Luksusu nie mają ale to ok ludzie i nie narzekają. Oby takich więcej. Dzieci ich jadą na wakacje z różnych organizacji do których należą> Ona teraz kombinuje jak zarabiać ciężko jej znależć pracę! Ale opieka im pomaga!!!

Gość nic nie mowie
wiem co musi byc ojca odcinek od renty moja i mamy karta z bezrobocia ze nie pobieramy zasilku.Ale nie mam tego wniosku

Gość ależ złośliwi-ście
idż do opieki tam ci pomogą. Gdzie mieszkasz?

Gość ti ile ty masz lat
?? studiujesz?? jak tak to masz własnie wakacje więc jedź z mama na jakieś roboty na zachód...

Gość nic nie mowie
Poznan wiem gdzie jest opieka

Gość ależ złośliwi-ście
nie ma wniosku, samemu pisze się podanie w którym opisujesz sytuację w jakiej się znajdujecie! Powodzenia ! Idź jutro!!! albo teraz

Gość nic nie mowie
to ma byc wniosek o zasilek okresowy tak?

Gość ależ złośliwi-ście
podanie o pomoc finansową dla rodziny! A czy to będzie okresowy czy docelowy to opieka zadecyduje

Gość ależ złośliwi-ście
podszywaczu a dasz jej na wyjazd? takiś mądry? Pewnie sam żyjesz z wyzysku takich ludzi

wniosek do ops mozesz napisać odręcznie, zwykła urzędowa forma pisma , a w treści napisz ze w zwiazku z cieżką sytuacją rodzinną zwracasz sie o pomoc w postaci zasiłku okresowego i uzasadniasz tzn. piszesz jaki macie dochód jak wygląda wasza sytuacja , dołączasz zaświadczenia o dochodach za oststni miesiac.

jest zmiana zalecen dla opsów i wniosek musi być precyzyjnie określony na co ma być pomoc. Wiecej informacji o pomocy w formie zywnosci UE itp. udzieli Ci pracownik socjalny odpowiedzialny za Twój rewir, tylko się go dopytaj w jakiej formie osrodek oferuje jeszcze pomoc

Gość nic nie mowie
OK JUTRO POJDE SIE DOWIEDZIEC

Gość nic nie mowie
dowiem sie i pojade na bezrobocie po zaswiadczenie ze nie mam prawa do zailsku

Gość nic nie mowie
hołota to jestes Ty widac po tym co piszesz jak jestes wyksztalcony zal mi Ciebie idz sobie polykaj

Gość nic nie mowie
nie wiesz co Ciebie jeszcze czeka w zyciu moze za rok dwa bedziesz sam chodzil do opieki

Gość ależ złośliwi-ście
to kultury w tych szkołach cię nie nauczyli. Też będziesz emerytem, i to nie wina emerytów że ich utrzymujesz!!! POZA tym nie każdy miał widocznie tyle szcęścia w życiu co ty!!! Trochę zrozumienia dla innych , może mniej poradnych ale też ludzi!!!! ale do tego trzeba trochę kultury!

Gość nic nie mowie
chyba twoj dobrze ze za marzenia nie karaja

Gość starczy
My tez z meżem mamy po oplaceniu rachunkow 500 zl na wyzycie na 4 osoby, i spokojnie nam to starcza

Gość ależ złośliwi-ście
dlaczego?

Gość nic nie mowie
tak my placimy czynsz gaz, prad ojciec jest na rencie ma padaczke bierze leki to nami nic nie zostaje dobrze ze babcia nam pomaga

Gość nic nie mowie
znam ludzi dlupich ale przyjemnych :classic_cool:

Gość pomagają
a raczej nasze kochane państwo pomaga....samotnym matkom z szóstka dzieci (wszystkie uznane przez tego samego ojca,który z nimi normalnie mieszka).Tatuś tych dzieci pracuje na czarno ,nie wykazuje oczywiscie żadnego dochodu.nigdzie nie jest zam,eldowany,żeby go policja nie znalazła.Właśnie sobie kupili duzy samochód, żeby się zabrać na wakacje.Dzieci są raz w roku w górach raz nad morzem.Baaa nawet na obozy konne jeżdżą. Wniosek prosty:Żeby coś mieć ,pomoc jakąkolwiek.KOMBINOWAĆ NALEŻY !!!!!!!!!!!!!I SIĘ ROZMNAŻAĆ!!!!!!!!!!!

Gość i maja nauczke Twoi rodzice
bo jak im sie dobrze powodziło to trzeba było oszczędzać!! w każdym normalnym kraju ludzie wiedza, ze nalezy oszczędzać minimum 10% swoich zarobków, ale Polacy zawsze madrzy, zarobia 2000, a wydadza 2200 i kupia trzeci telewizor... i nie bierz tego autorko topiku bardzo do siebie, ja to pisze raczej do innych, tych którzy tu wchodzą i może się nad tym zastanowią!

Gość nic nie mowie
i to jest to ja jestem jedynaczka i moim rodzice nie pija chyba to blad

Gość ależ złośliwi-ście
wiesz - lepiej zmknij się w swoim pałacyku i delektuj bogactwem!