Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milvane

Czy możecie mi pomóc ?

Polecane posty

Gość Milvane

W sobotę skończyłam brać pierwsze opakowanie tabletek Milvane. Kiedy powinnam dostać okres? Martwię się, bo w przyszłym tygodniu wyjeżdżam i nie wiem, czy przypadkiem dopiero wtedy nie zaskoczy mnie miesiączka. Dzisiaj jest 4 dzień odkad zażyłam ostatnią tabletkę. Będe bardzo wdzięczna za pomoc i wszystkie wpisy. Pozdrawiam :)

Gość jjjjjjj
ja tez pozdrawiam

Gość Milvane
:)

Gość tableta
okres powinnas dostać w czasie tej siedmiodniowej przerwy ale skoro jest to pierwsze opakowanie to sie nie martw bo najpierw to musi się wszystko uregulować.nawet jak minie siedem dni od ostatniej tabletki a będziesz miała nadal okres to weź następne opakowanie. podczas następnej przerwy siedmiodniowej wszystko sie ureguluje.

Gość Milvane
Ale mi własnie o to chodzi, zeby nie dostac okresu w przyszłym tygodniu. Mam bardzo ważny wyjazd połączony z bardzo ważną randką ;) i zalezy mi, żeby nie dostac podczas niego okresu :( Czy mogę coś zrobić, zeby temu zapobiec? Dziękuję tabletka za pomoc :)

Gość myślę żęęęęęęę
to co od soboty jeszcze nie dostałaś??? a dzis juz środa? hmm

Gość Milvane
Nie dostałam :( Dlatego się martwię, że okres dostanę własnie podczas wyjazdu :(

Gość Milvane
Nikt się już nie wypowie ? :(

Gość magnumka
Przecież nie ma możliowści, żebyś dostała okres w przyszłym tygodniu. Skoro ostatnią tabletkę wzięłaś w sobotę, to następne opakowanie musisz zacząć w niedzięlę, więc w przyszłym tygodniu nie ma możliwości, byś dostała okres. Ja też zawsze kończe opakowanie w sobotę, a okres dostaje zawsze w środę, choć to nie oznacza, że i Ty dziś dostaniesz. Ale dostaniesz na pewno w czasie 7- dniowej przerwy